3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !

Fabregas- Torres diyom gökhan

basın bildirisi -

Öncelikle bilinmelidirki susuyorsak korkaklığımızdan acizliğimizden değildir asaletimizdendir

Tüm dünyaya mal olmuş marka klübümüz üzerinde çeşitli oyunlar oynanmaktadır bunun biz farkındayız

Eğer federasyon başta olmak üzere tüm kurumlar görevlerini layığiyle yerlerine getiremiceklerse getiricek adamlar bulunur.

Bütün kurumları objektifliğe sağ duyuya davet ediyorum.

Kamoyuna saygıyla duyurulur ..

almazsanız almayın Torresi bende onu burak yılmaz gibi yeniden yaratırım :D:D

Sil lan bunu adam benim takastan vazgececek vicdansiz :(

Gerci Torresi bi boqa yaramaz ama yinede o isme aldanir. :o

Gökhan hasta mısn yahu? Adamın önerdiği takasa baksana bi. Benim verdiğim 3 oyuncu da onunkilerden kat kat iyi. Heitinga-Maicon önermiş bir de üzerine yüzsüzlük yapıp diğer önerdiği iki takasta da benden daha iyi oyuncular seçmiş.

Beyler defansı iyi olan bir ortasaha teklif ederseniz masaya oturabiliriz ?

Mata ile bir forvet takas edilir. Teklifleriniz için PM ile ulaşabilirsiniz.

Gökhan hasta mısn yahu? Adamın önerdiği takasa baksana bi. Benim verdiğim 3 oyuncu da onunkilerden kat kat iyi. Heitinga-Maicon önermiş bir de üzerine yüzsüzlük yapıp diğer önerdiği iki takasta da benden daha iyi oyuncular seçmiş.

Umut sende hiçbirşey beğenmiyom dün arteta-hernanes teklifi yaptın ben kabul etmedim sistem değiştireceğim için en iyi orta saha oyuncumu veriyorum kanatlarda robben ve pato olmasına rağmen naniye bile teklif yaptım sen şartlanmışsın sen bilirsin

Atakan yine iyisin, bir puanı kurtarmışsın.

Javi Martinez satış listesindedir. Box to box olarak iyi oyuncudur. Kanat oyuncum olmadığı için satıyorum. :p

Umut sende hiçbirşey beğenmiyom dün arteta-hernanes teklifi yaptın ben kabul etmedim sistem değiştireceğim için en iyi orta saha oyuncumu veriyorum kanatlarda robben ve pato olmasına rağmen naniye bile teklif yaptım sen şartlanmışsın sen bilirsin

Arteta-Hernanes teklifi yapmadım hiçbir türlü. Arteta Bale ile vermeyeceğim tek adamdır şu anda kadrodaki. Benim ortasahaya değil forvete ihtiyacım var, senden istesem istesem Pato'yu isterim karşılığında da Nani'yi veririm ama haksızlık olacağı için üzerine bir takas daha koyarım Maicon-Heitinga gibi. O kadar.

Geri
Üst Alt