- 20 Haziran 2010
- 5.292
- 389
- 1.678
Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !
Furkan cevabını bekliyorum aga ? Bu arada ally cissokho dimi o ?
Furkan cevabını bekliyorum aga ? Bu arada ally cissokho dimi o ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz sen istedin. Hadi ya çabuk Mikel - De Rossi ben dün sana yardım ettim
basın bildirisi -
Öncelikle bilinmelidirki susuyorsak korkaklığımızdan acizliğimizden değildir asaletimizdendir
Tüm dünyaya mal olmuş marka klübümüz üzerinde çeşitli oyunlar oynanmaktadır bunun biz farkındayız
Eğer federasyon başta olmak üzere tüm kurumlar görevlerini layığiyle yerlerine getiremiceklerse getiricek adamlar bulunur.
Bütün kurumları objektifliğe sağ duyuya davet ediyorum.
Kamoyuna saygıyla duyurulur ..
Mikel için ne istiyorsun ? Mandanda
G.G
Luisao
Juan
A.Cissokho
Hernanes
Carrick
Cahill
Robben
Torres
Pato varmı istedigin oyuncu![]()
kolarov - cissokho , Hamit - Carrick , Gökhan - Sakho kabul edersen anlaşalım pm atayım hemen acelem var kanka cok uzatmayalım![]()
Mikel için ne istiyorsun ? Mandanda
G.G
Luisao
Juan
A.Cissokho
Hernanes
Carrick
Cahill
Robben
Torres
Pato varmı istedigin oyuncu![]()
Hamit ön libero oynamıyorki carrick tek defansif o.saham g.g sağ kanat oyuncusu sakho stoper ama luisao ile takas edebilir kolarov-a.cissokh luisao-sakho ?
Of be Umut. Olmaz. Hem isteyen sensin, hem de çakmaya çalışıyon. Benzema bana uymaz. Hele VDV hiç
Corluka-Maicon kafa kafaya takas olur mu Rıza abi? Kim yapar böyle takası? Maicon'u oraya yazmamın nedeni, onu isteyenin bana daha iyi bir forvet verme gerkesinimidir. Maicon'u kafa kafaya herhangi bir sağ bek ile niye takas edeyim allah allahhhh.
Kanat lazimmm.
Keita, Llorente, De Rossi falan takaslik öneri yapin![]()
Beyler Gökhan'a kanat vermeyin, kalsın öyle. Llorente falan adam kazıklamaya çalışıyor. Tek kanatla kalsın şey gibi ortada.![]()
bak bu teklifi başka kimseye yapmam senle hukukumuz var diye kıyak yapıyorum q7- de rossi?
Corluka-Maicon kafa kafaya takas olur mu Rıza abi? Kim yapar böyle takası? Maicon'u oraya yazmamın nedeni, onu isteyenin bana daha iyi bir forvet verme gerkesinimidir. Maicon'u kafa kafaya herhangi bir sağ bek ile niye takas edeyim allah allahhhh.
Hamit önliberoda benim maçta ne yaptı izle istersen. kolarov - cissokho , Hamit - Carrick son teklifim aga gidiyorum ben.
Cristiano Ronaldo - Gökhan Gönül.

Q7-Llorente yapalim bitsin.