3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !

Furkan cevabını bekliyorum aga ? Bu arada ally cissokho dimi o ?

bu konuyla ilgili gerekli basın bildirimizi yaptık lütfen daha fazla gündemi değiştirmek için çaba sarfetmeyiniz başarımız engellenemez yolumuz kesilemez ;)

basın bildirisi -

Öncelikle bilinmelidirki susuyorsak korkaklığımızdan acizliğimizden değildir asaletimizdendir

Tüm dünyaya mal olmuş marka klübümüz üzerinde çeşitli oyunlar oynanmaktadır bunun biz farkındayız

Eğer federasyon başta olmak üzere tüm kurumlar görevlerini layığiyle yerlerine getiremiceklerse getiricek adamlar bulunur.

Bütün kurumları objektifliğe sağ duyuya davet ediyorum.

Kamoyuna saygıyla duyurulur ..

Mikel için ne istiyorsun ? Mandanda

G.G

Luisao

Juan

A.Cissokho

Hernanes

Carrick

Cahill

Robben

Torres

Pato varmı istedigin oyuncu :)

Kanka 15 dakikadır seni bekliyorum anlaşalım hadi artık acelem var :o

Kanat lazimmm.

Keita, Llorente, De Rossi falan takaslik öneri yapin :(

kolarov - cissokho , Hamit - Carrick , Gökhan - Sakho kabul edersen anlaşalım pm atayım hemen acelem var kanka cok uzatmayalım :o

Hamit ön libero oynamıyorki carrick tek defansif o.saham g.g sağ kanat oyuncusu sakho stoper ama luisao ile takas edebilir kolarov-a.cissokh luisao-sakho ?

Cristiano Ronaldo - Gökhan Gönül.

Hamit ön libero oynamıyorki carrick tek defansif o.saham g.g sağ kanat oyuncusu sakho stoper ama luisao ile takas edebilir kolarov-a.cissokh luisao-sakho ?

Hamit önliberoda benim maçta ne yaptı izle istersen. kolarov - cissokho , Hamit - Carrick son teklifim aga gidiyorum ben.

Of be Umut. Olmaz. Hem isteyen sensin, hem de çakmaya çalışıyon. Benzema bana uymaz. Hele VDV hiç

Corluka-Maicon kafa kafaya takas olur mu Rıza abi? Kim yapar böyle takası? Maicon'u oraya yazmamın nedeni, onu isteyenin bana daha iyi bir forvet verme gerkesinimidir. Maicon'u kafa kafaya herhangi bir sağ bek ile niye takas edeyim allah allahhhh.

Sag bek arayan mi var yoksa ? ASLAN gibi SRNA var elimde . :)

Beyler Gökhan'a kanat vermeyin, kalsın öyle. Llorente falan adam kazıklamaya çalışıyor. Tek kanatla kalsın şey gibi ortada. :D

Corluka-Maicon kafa kafaya takas olur mu Rıza abi? Kim yapar böyle takası? Maicon'u oraya yazmamın nedeni, onu isteyenin bana daha iyi bir forvet verme gerkesinimidir. Maicon'u kafa kafaya herhangi bir sağ bek ile niye takas edeyim allah allahhhh.

Llorente vereyim dandik bi kanat ver

Kaka - Cazorla oluyo ya :D:D Neyse belki yer dedim ama yemedin.;)

Hamit önliberoda benim maçta ne yaptı izle istersen. kolarov - cissokho , Hamit - Carrick son teklifim aga gidiyorum ben.

Kolarov-Cissokho Torres-Sanches Hamit-Carrick?

Teklif güzelde bu saatten sonra ön libero bulamam şartları zorladım zaten eğer Rıza kardeş cahill'e mikeli verirse hamite carricki veririm

Geri
Üst Alt