3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !

Kamuoyuna Duyuru:

Murat Kiliç profesyonel futbolcumuz Alexis Sanchez'e mesaj atarak sike teklif etmistir. Oyuncumuz'la yollarimizi ayiracagimizi kamuoyuna duyuruz. k21 isimli futbolcu Fc-HakkıTuran'la hiçbir baglantisi yoktur.

İşte o mesaj: "Murat Kiliç futbolcumuz Sanchez'e mesaj çekti ve şunları söyledi: Oğlum Alexis. Murat abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he. 81'i dkkda k21'le yer degistereceksin, kimseye çaktirma.'

Biz bunu Fédération GSCimbom de Football Association'e tasimaya haziriz

Saygilar.

Yalnız bu counter atak falan stileri birkere daha yazsanıza buraya unutumda .........

Onur Ince ne olduuu , nasıl yıktım ama Kemalin takımını , senin dedikodu fos çıktı :asd:

En son benim maç kaldı dimi. Hayret ya. 3 ten beri bekliyorum

Takas yapiyormuyuz Mert 0:00'e kadar?

Kamuoyuna Duyuru:

Murat Kiliç profesyonel futbolcumuz Alexis Sanchez'e mesaj atarak sike teklif etmistir. Oyuncumuz'la yollarimizi ayiracagimizi kamuoyuna duyuruz. k21 isimli futbolcu Fc-HakkıTuran'la hiçbir baglantisi yoktur.

İşte o mesaj: "Murat Kiliç futbolcumuz Sanchez'e mesaj çekti ve şunları söyledi: Oğlum Alexis. Murat abin ben. Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he. 81'i dkkda k21'le yer degistereceksin, kimseye çaktirma.'

Biz bunu Fédération GSCimbom de Football Association'e tasimaya haziriz

Saygilar.

Kamuoyuna duyuru:

Bize balık verme balık tutmayı ögret demişti alexsiz msn yazısmasında bende onu ögretmek istemiştim tamamen sakaydı işin buaralara gelmesi öküz altında buzagı aramaya benzer ayrıca ben öyle bi insanmıyım:D

Dipnot: Mhk Akıllı olsun

Yoksa karısmam...

kamera.jpg

Rıza-Yasin maçınında uploadı bittikten sonra takas konusunda gerekli açıklama yapılacaktır.

[video=youtube;ougzJPZStSA]https://www.youtube.com/watch?v=ougzJPZStSA[/video]

Onur-Uğurcan

90 dakika tek kale oynadık. Maçın hakkı daha farklıydı. Bir önceki unutulmaz geri dönüşümüzden sonra bu maçı da ezerek aldık. Helal olsun çocuklar. Bizler inandık sizler de inanın BA-ŞA-RA-CA-ĞIZ !!

not : Hakkı'nın yenilmesi sevincime sevinc kattı :asd:

Ben yenilirsem de elenmiyorum ki? Dimi? Ama sen eleniyosun galiba. Sana da başarılar

Ben eleniyorum evet ama senin de şansın azalır kaybedersen. Kısmet. İlk maçta 2 kez öne geçip kaybettim. Bu sefer kazanmak istiyorum. :o

Hadi artık izleyelim şu maçı. :)

Gol Krallığı

Mirko-Vucinic.jpg
464873e1e76c7.jpg

drogba.jpg
milos-krasic-juventusa-dogru...-2010-06-07_m.jpg

2'şer golde

2wbxlbt.png

Nuray Fahri ve Kemal Özbaş'ın karşılaştığı maçta Mandanda'nın büyük hatasıyla maçı 1-0 kazanan Nuray Fahri'de morallar yerine gelirken, Mandanda ile yapılan röportajda çok üzgün olduğunu dile getirdi. Tevez ise şanslı olduğunu söyleyerek kazanılan 3 puanın kendilerini açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

GSC Haber

:D

Super :tiphat:

Geri
Üst Alt