3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları başladı !

Elendik :( Ilk 60 dakika cok daha iyi oynamisiz . Son 30 dakika ozellikle golu yedikten sonra cok kotu oynamisiz . Arkadas ezerek aldik demis ama ya sonlarini izledi macin ya da baska bir maci izledi neyse tebrik ederim . Takimimdan memnun degildim ; Gruptan ciksak yeter diyordum olmadi ... Ozellikle ilk mac mukemmel oynayip kaybettigimiz de belli olmustu topun bizi sevmedigi olsun artik bir dahaki turnuvalara...

[video=youtube;-Sktz-jDFoE]https://www.youtube.com/watch?v=-Sktz-jDFoE[/video]

Ve günün son maçı..

Çok çok iyi. Tebrikler. :)

Tebrikler. Köyü oynamışım.

Kamuoyuna duyuru :

2.maçların da bitmesiyle birlikte takas sezonu an itibariyle açılmıştır.Elenen takımlardan oyuncu alıp-satamazsınız.Yeni takaslarınızı ve taktiklerinizi pm olarak atmalısınız aksi taktirde geçersiz olacaktır.Yeni takas sezonu Cumartesi 23.59'da sona erecektir.Yarın maç yoktur.

Bu kaybettigim maç bizim büyüklügümüzü gösteriyor :cool: Berbat futbol ama yinede 1 puan çikarabilirdik, sike takim'in moralini bozdu, sonraki maçta daha iyi olacagiz.

Unutmayin GSCimbom'dur Hakkı Turan :cool:

Elendik :( Ilk 60 dakika cok daha iyi oynamisiz . Son 30 dakika ozellikle golu yedikten sonra cok kotu oynamisiz . Arkadas ezerek aldik demis ama ya sonlarini izledi macin ya da baska bir maci izledi neyse tebrik ederim . Takimimdan memnun degildim ; Gruptan ciksak yeter diyordum olmadi ... Ozellikle ilk mac mukemmel oynayip kaybettigimiz de belli olmustu topun bizi sevmedigi olsun artik bir dahaki turnuvalara...

kaç atak yaptığıma bir bak istersen sahandan çıkamadın doğru düzgün :cool:

Takas sezonu açıldı dediler geldik :)

kaç atak yaptığıma bir bak istersen sahandan çıkamadın doğru düzgün :cool:

Cok haklisin bir daha izledim ve 60'dan sonra felan da sen iyi degilmissin ona karar verdim . Ikimizin de 6 sutu var hizli cekimde izleyebildigim kadariyla bir daha izle sen de istersen ikimizin de cok net olarak 3'er pozisyonu var . Keske istatistikler olsa da boyle aciklama yapmak zorunda kalmasam . Neyse onemli degil sen kazandin 1000 sut ceksem de sen kazandin ve ben tebrik ettim ama ezdim vs. gibi seyler soylersen sadece kendini kandirmis olursun , tarafli yorum yapmis olursun . Mac ortada bir macti uclu savunmadan dolayi ilk mac oldugu gibi bu macta da kontralardan aciklar verdim ve sen kazandin tebrik .

D GRUBU

1-Uğurcan Özdinç 6

2-Yasin Koçal 3

3-Rıza Demir 3

4-Onur Nigdeli 0

Onur Nigdeli 1-3 Rıza Demir (D.Milito-Higuain(2),Lugano)

Uğurcan Özdinç 3-2 Yasin Koçal (Hamit,Berbatov,Hazard-Krasic,Drogba)

Onur Nigdeli 0-1 Uğurcan Özdinç (Gerrard)

Rıza Demir 0-2 Yasin Koçal (Drogba,Krasic)

Onur Nigdeli - Yasin Koçal

Rıza Demir - Uğurcan Özdinç

Son grup ilginç oldu.Uğurcan'ın kafası rahat.

Rıza Uğurcan yapıcak.Rıza'nın puan alması lazım.Yasin Onur'dan puan alır hatta 3 puan alır :asd:

Drogba,Vucinic,Krasic ve Higuain 2'şer golle gol krallığında 1.sırayı paylaşıyor.

Cech

Sagna

Subotıc

Toure

Coentrao

Lennon

Yaya Toure

Vidal

Nurı

J.Navas

Tevez.

Kamuoyuna duyuru :

2.maçların da bitmesiyle birlikte takas sezonu an itibariyle açılmıştır.Elenen takımlardan oyuncu alıp-satamazsınız.Yeni takaslarınızı ve taktiklerinizi pm olarak atmalısınız aksi taktirde geçersiz olacaktır.Yeni takas sezonu Cumartesi 23.59'da sona erecektir.Yarın maç yoktur.

Organizator Mert ERAK'a oneridir:

3. maclardan sonra draft mi yapak hadji.

Geri
Üst Alt