3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | 3.maçlar oynanıyor

Gururlu 3.lüklere alışığız biz Anıl, Cenk'in verdiği basın açıklamasına baksana. Bütün sahtekarlıklar var turnuvada. ;)

Aciklama: Yeter artik lan bi mac kazanim lan, gol atim lan bi gol lan. :(

kazanıp gruptan çıkacağımıza güvenimiz tam :cool:

boş laflara mı kulak asacağız :mad:

onların maçı da berabere biter biz kazanırsak 3 takımın puanı da 5 olacak ve 2li averajda üstünlük sağlayan yok :ays:

Yenmek istemiyoruz Onur. Böyle sahtekarlıkların döndüğü gruptan çıkmak istemiyoruz!!! Biz bu oyunun bir parçası olmayacağız. Turnuva temiz olsun dedik, kullanmadık forceumuzu, yapılanlara bak!

Lan takıma bi golcü almadın utanmadan konuşma birde :S

Yenmek istemiyoruz Onur. Böyle sahtekarlıkların döndüğü gruptan çıkmak istemiyoruz!!! Biz bu oyunun bir parçası olmayacağız. Turnuva temiz olsun dedik, kullanmadık forceumuzu, yapılanlara bak!

Cenk ve Atakanın bi dolaplar çevirdikleri ap açık ortada , ARKANIZDAYIZ.

Ahahaha :) O kadar bi tarafinizi yirttiniz 5-6 kisi, gruptan bile cikamazsaniz yaziklar olsun. :ays:

Ahahaha :) O kadar bi tarafinizi yirttiniz 5-6 kisi, gruptan bile cikamazsaniz yaziklar olsun. :ays:

Kolpa atma Gökhan, bütün takımını takas ettin. Gol atmayı bırak puan bile alamadın daha.

Ben Anıl'ın gruptan çıkacağına inanıyorum.

Arkasında forum dünyasının güçlü ve karanlık isimlerinden 3-4 kişi var. Boşu boşuna geçmezler bir takımın başına böyle tipler.

Atakan'a veya bana yazık olacak büyük ihtimalle.

Ben Anıl'ın gruptan çıkacağına inanıyorum.

Arkasında forum dünyasının güçlü ve karanlık isimlerinden 3-4 kişi var. Boşu boşuna geçmezler bir takımın başına böyle tipler.

Atakan'a veya bana yazık olacak büyük ihtimalle.

tabi taktiklerinizi full beraberlik üstüne kurup yollamadıysanız :ays:

Bu maçın incelenmesini arz ederim :mad:

Çeyrek finale çıkarsak herşeyin farklı işleyeceğine emin olabilirsiniz. Bu sahtekarlıkları bazılarının arkasına bırakmayacağız!!

Bora'ya 3 bin like

Hatır şikesi

Geri
Üst Alt