3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | 3.maçlar oynanıyor

Gruplardan çıksak bile turnuvadan çekileceğimizi bildirmek istiyorum! NEDİR BU TAKIMIMIZA KARŞI OLAN KİN VE ÇEKEMEMEZLİLİK YAHU? Bugüne kadar temiz bir turnuva olmasını istedik, kullanmadık gücümüzü. Ama terbiyesizlik de bir yere kadar! Benim gibi Türk futboluna mal olmuş bir isim ve Onur İnce gibi Dünya'nın en iyi menajerinin bağlantılı olduğu takımın halk tarafından bu kadar çok sevilmesi GAYET NORMAL.

Bu yıpratma politikalarından bıktık ve bu nedenle turnuvadan çekilebiliriz gruplardan çıksak bile. Artık herkes aklını başına alsın yoksa sahadışında da sürdürürüz bu kavgayı!!!

Gruplardan çıksak bile turnuvadan çekileceğimizi bildirmek istiyorum! NEDİR BU TAKIMIMIZA KARŞI OLAN KİN VE ÇEKEMEMEZLİLİK YAHU? Bugüne kadar temiz bir turnuva olmasını istedik, kullanmadık gücümüzü. Ama terbiyesizlik de bir yere kadar! Benim gibi Türk futboluna mal olmuş bir isim ve Onur İnce gibi Dünya'nın en iyi menajerinin bağlantılı olduğu takımın halk tarafından bu kadar çok sevilmesi GAYET NORMAL.

Bu yıpratma politikalarından bıktık ve bu nedenle turnuvadan çekilebiliriz gruplardan çıksak bile. Artık herkes aklını başına alsın yoksa sahadışında da sürdürürüz bu kavgayı!!!

Аnadız gruptan çıkamıyıcağınızı hemen bi gurur bi gurur :D

Ben devam edimi sizin yerinize :eek:

Uçmadıya bu mesaj yahu , silmisin iste :D

Yiyorsa böyle bi caps koyar ;)

08299363411036346386.png

Nuray elendin gruplardan. Benden öğrenmiş ol, sahadışı çalışmaya başladık artık.

Nuray elendin gruplardan. Benden öğrenmiş ol, sahadışı çalışmaya başladık artık.

SKANDAL !!!

İmkansızı başardınız ve beni gruptan elediniz demek , inanılmaz bi olayla karşı karşıya kaldım şu an inanın ne yapıcağımı bilemiyorum , isyana hazrilikli olun :mad:

Nuray soruma cevap veremedin.Teşekkürler;)

Nuray soruma cevap veremedin.Teşekkürler;)

Nasıl vereyim ?? :D

Bende ki o aptalık resime çekmedim mesajını , Gökhan hocamda nedense bişey yazmıyor ama bu iş burada bitmedi , o mesaji yazdigini kanitlamak icin elimden geleni yapacagim , Abdullah abiye kadar yolu var bunun ;)

İftira olduğunu kabul ettiğin için teşekkürler ;)

Gökhan Ecer de istifasını sunmuş ;)

Bursaspor gibi olduk la bırak puanı bari gol atak hesabındayız Mert değiştirebiliyorsan bizim takımı full ofansif yap nasıl olsa elendik elalem gol görsün amacımız turnuvanın en zevkli maçı olması :p

Iki saat o mesaji aratmayin bana simdi yav. :ays:

Mert reis hayırdır nerede kaldı maçlar?

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | 3.maçlar upload ediliyor

Bütün maçlar tamamlandı.Uploadlarına başlıyorum.D grubundaki arkadaşlara bir sözüm var.Bu sefer sondan başa upload edilecek maçlar.

Geri
Üst Alt