3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Grup maçları tamamlandı

Bide bakmışsın İbrahimoviç benden firar edip sana gelmiş:D

Takas yaparız belki Faruk belli mi olur. Ama son maçta doğru düzgün pozisyon bile vermeden sırf defans hatalarından yenilmem kötü oldu. Çizgi halinde tutunca Gökhan'da 4-3-3 oynamış zaten golleri de hiç bir forvet oyuncusu atmamış. Neyse bu kötü imajı çeyrek finalde düzelteceğiz. :D

Nerde la yeni kadrolar?

Bana birsey gelmedi :sad007:

Hocam o son dakkikada kornerden golu yemesem şu anda devam ediyor olucaktım ama takım adeta bana oyun yaptı , bu işte sizin parmanız olduğuna inanmak istemiyorum.

Olm ne parmaklar döndü orada, bizim maça da baksana son dakikada çaktı Cazorla :D Hep son dakikalarda olmuş olaylar Nuray, bir düşün istersen. ;)

Bize ters düşmeyecektin kardeşşş.

Hocam o son dakkikada kornerden golu yemesem şu anda devam ediyor olucaktım ama takım adeta bana oyun yaptı , bu işte sizin parmanız olduğuna inanmak istemiyorum.

Sanki sen 86'da atmadin :o

Hak eden kazandi :cool::cool::cool::cool::cool:

Olm ne parmaklar döndü orada, bizim maça da baksana son dakikada çaktı Cazorla :D Hep son dakikalarda olmuş olaylar Nuray, bir düşün istersen. ;)

Bize ters düşmeyecektin kardeşşş.

Orasıda benimde dikkadimi çekti hep son dakkikada gelmiş goller , hele Cazorlayın golunda bi bit yemi olduğu ortada , ama çozer çozmez intikam almaya başlayacağım , hiç merak etme , size karşı gelen tek kulub bendim ve bana karşı en pis oyunlar döndu galiba , ama intikamım feci olucak.

Umut,

Bale için ne dersin satışa çıkardığım isimlerden yola çıkarak ?

İstersen Valencia'yı da ekleyebilirsin oraya.

Hacı bak satışa çıkardığın isimlerin analizi yapıyorum;

Lloris: Gerek yok, Adler ve Mandanda var.

Glen Johnson: Maicon var.

Bruno Alves: Juan'dan iyi olduğunu sanmıyorum, arada pek fark yoktur iyi olsa bile.

Khedira: Arteta-Montolivo var.

Arda: E game-winner Cazorla reissss.

Neymar: Benzema var o mevkide de.

Orasıda benimde dikkadimi çekti hep son dakkikada gelmiş goller , hele Cazorlayın golunda bi bit yemi olduğu ortada , ama çozer çozmez intikam almaya başlayacağım , hiç merak etme , size karşı gelen tek kulub bendim ve bana karşı en pis oyunlar döndu galiba , ama intikamım feci olucak.

Nasıl bir intikam düşünüyorsun Nuray? Takımın dağıtılmış bile başkalarına. :cool:

Hacı bak satışa çıkardığın isimlerin analizi yapıyorum;

Lloris: Gerek yok, Adler ve Mandanda var.

Glen Johnson: Maicon var.

Bruno Alves: Juan'dan iyi olduğunu sanmıyorum, arada pek fark yoktur iyi olsa bile.

Khedira: Arteta-Montolivo var.

Arda: E game-winner Cazorla reissss.

Neymar: Benzema var o mevkide de.

Bruno Alves'in değerlerine bak istersen.

Çok daha iyidir bence.

Nasıl bir intikam düşünüyorsun Nuray? Takımın dağıtılmış bile başkalarına. :cool:

Yalnız siz mi çevirebiliyorsunuz oyunlar ?? Sizi feci bi şekilde turnuvadan eleyecek bi plan hazırlamaya başladım ;)

Nuray'ın takımı bende.

Oyuncular oradan kurtuldukları için sevinçliymiş,"Burada kendimizi yeniden bulacağız." dediler bana.

Nuray'ın takımı bende.

Oyuncular oradan kurtuldukları için sevinçliymiş,"Burada kendimizi yeniden bulacağız." dediler bana.

Tabi son maçtan sonra güzel bi dayak yedi herifler , son dakkikada kornerden gol mu yenir la :mad:

1.mesaja en yeni kadrolar eklenmiştir.Hayırlı olsun.Adaletli oldu düşüncesindeyim.Yarın 12.00'a kadar takas ve taktiklerinizi pm olarak atınız.Pm atmazsanız geçersizdir.

Hak eden mi kazandı , lütfen gerçekci olalım.

:asd:

Mert istatistekleri koysana suraya :o Gomez kazmasi sirf 2 net pozisyon kaçirdi.

Neyse genç yetenekli kadronuz var. Seneye daha iyi yerlere gelirsiniz :animation:

Ama bu sene biz olacaz sampiyon :cool::cool::cool::cool:

Nuray'ın takımı bende.

Tevez anca bir gol atabildi 3 maçta hacı. Adam bıkmış Nuray'ın taktiklerinden.

Geri
Üst Alt