3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

İlgilendiğimiz oyuncular

Tevez-Sneijder-Kaka-Lucho-Eto-Fabregas-yaya-lass

Teklif getirin pls

Lavezziyi çok düşündüm ama Kaka geldiği için değiştirmekten vazgeçtim. Bir de sen kanat istiyorsun sanırım. Bende kanat oyuncusu yeni geldi zaten. Onuda versem kanatta oynatacak adam kalmaz. :D

Aga senle anlaşmak isterim ama şuan zor gibi :)

Aga senle anlaşmak isterim ama şuan zor gibi :)

Kadrom belli Faruk talip olduğun oyuncular varsa teklif getirirsin değerlendiririm anlaşırsak neden olmasın. Şuan bir plan var kafamda sadece iyi bir ön libero gerekiyor ama çok az sayıda var. Cambiasso, Yaya Toure tarzı bir oyuncu lazım bana..

Beyler, Ribery'nin takasi soz konusu bile degil. Kimse teklif etmesin. ;) :)

Kadrom belli Faruk talip olduğun oyuncular varsa teklif getirirsin değerlendiririm anlaşırsak neden olmasın. Şuan bir plan var kafamda sadece iyi bir ön libero gerekiyor ama çok az sayıda var. Cambiasso, Yaya Toure tarzı bir oyuncu lazım bana..

De Jong a bak düşün sana uyarsa konusalım reyiz

Ya sizin takım ya bizi ayak üstü bişey yapmaya çalışıyor,ya da gerçekten niyetiniz yok transfer yapmaya.

Anlamadım ne yapmaya çalıştığınızı?

Her takim gibi guclenmege calisiyoruz. :) Ve verecegimiz oyuncuya degecek oyuncu istiyoruz tabii ki. Gruplarda kimse MArchisio'yu ciddiye bile almadi ama adamin ama verilen isimlerdense onu tercih ettik. Ve adam bizi yaniltmadi gruptan cikardi. Marchisio Yaya'dan da Keita'dan da iyi oyuncu beyler. Simdi de Sanchez'in degerinde oyuncu ariyoruz. :)

Robben-Tevez mi ?

Duruma göre olabilir.Ama Tevez çok üstün bir isim bence.Kafa kafaya olursa Neymar-Robben de olabilir.

Ama Tevez-Robben'i de içeren teklif yapabilirsiniz bana.Robben istediğim bir isim.

Geri
Üst Alt