3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

Kesinlikle istedigim teklif degil. :) Sadece Tevez'i almak isterim senin takimdan. :)

Senin ilk 11'ine 3 tane adam veriyorum.

Kaleci - Sağ bek - SS/AMF

Ve senden senin 2 yedeğini + Bir tane iyi oyuncunu istiyorum.

Çok iyi düşün.

arkadaşlar bundan sonra takasları ince eleyip sık dokuyacağız , teklifleriniz olursa pm atabilirsiniz..

Anıl-Umut...

Ben de varim hrt

Iphonedan bildiriyorum fahri baskanin izni olmadan hicbir takas gerceklesemez beyler.

Aga sen gitsene Hakkı nerede biz onunla görüşelim.Sen anca kazıklamaya adam arıyosun

Hakki takim arkadasinin onayini almadan adam almaz. Bizim kulupte boyle seyler mumkun degil. :) Ayrica oyuncularimi begenmeyim "kaziklamaga calisiyorsun" diyen 2 baska arkadas da o begenmediklerinin golleri ile yenildiler bana. :)

beyler tekliflere açığız hızlı bir forvet arıyoruz mesela PATO :cool:

Benim o teklifimi Umutlar dahil herkes kabul ederdi.

Senin takımına 3 tane ilk 11 oyuncusu veriyorum.Alexis Sanchez'i istiyorum sadece.

Daha ne istiyorsun anlamıyorum ki?

O zaman hiç takas yapmayacağınızı belirt bari de millet de elini çeksin sizin takımdan.

Benim o teklifimi Umutlar dahil herkes kabul ederdi.

Senin takımına 3 tane ilk 11 oyuncusu veriyorum.Alexis Sanchez'i istiyorum sadece.

Daha ne istiyorsun anlamıyorum ki?

O zaman hiç takas yapmayacağınızı belirt bari de millet de elini çeksin sizin takımdan.

Benim oyuncularim ayarinda oyuncular onlar. :) Sanches'e ve ya Lucho'ya degecek oyuncu lazim.

Geri
Üst Alt