3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Çeyrek final zamanı

Wöhhhh Cenk.

Erhan senin savunma SOS veriyordu zaten reis.

Üstüste 2. şampiyonluk geliyor beyler benden size söylemesi ;)

Yanliz Cenk'in takimina basindan beri zayif diyorlardi ama, takim yari finale kadar cikti. :)

Onur lan güzel haberler ver.

Çocuklar inanın, inanın çocuklarr

Güzel günler göreceğiz güneşli günlerr....

Bu kadro 4 tane yiyiyor. 1 gol bile atamıyorsa yapacak bir şey yok. Rakibimi tebrik ediyorum. Kaka'yı bir kere sahada göremedim ben arkadaş, Mesut Özil, Di Maria nerde bu adamlar. :(

Aga geçmiş olsun şaşırdım valla hele skor fenaa

Bizim mac da yuklense de yenilgimizi ogrenip rahatlasak. :)

Aga geçmiş olsun şaşırdım valla hele skor fenaa

Defans acayip şekilde açıklar veriyor. Srna, Kaka, Di Maria, Mesut Özil.. yeni transferler hiç oynamamış bile bende. Birde Tevez-Villa var rakipte. Terry ile Chiellini ağır kalmış. Birde en çok şaşırdığım Rooney hiç gol atamadı.

Defans acayip şekilde açıklar veriyor. Srna, Kaka, Di Maria, Mesut Özil.. yeni transferler hiç oynamamış bile bende. Birde Tevez-Villa var rakipte. Terry ile Chiellini ağır kalmış. Birde en çok şaşırdığım Rooney hiç gol atamadı.

Senin defans Gökhan'a karşı fena SOS'ler veriyordu zaten Erhan. Bir de öne Kaka'yı falan alıp ortasahayı toptan boş bırakınca, meydanı bomboş bırakmışsın Villa-Tevez-Neymara. Neyse sağlık olsun kardeşim.

Hacı sana yaramadı gelenler ama defansın harbi bu sinyali veriyordu son iki macta

Beyler Mourinho gibi adamım hala konuşuyorsunuz.

İpucu istiyor musunuz?

Söylemiştim Squirtle reis çıkmalıydı gruptan :cool:

Senin defans Gökhan'a karşı fena SOS'ler veriyordu zaten Erhan. Bir de öne Kaka'yı falan alıp ortasahayı toptan boş bırakınca, meydanı bomboş bırakmışsın Villa-Tevez-Neymara. Neyse sağlık olsun kardeşim.

Düz orta saha iş yapıyor sanırım oyunda.. Ben şöyle yapıyorum Pes'de de hep böyle oynarım. Ama bunda hiç faydası yok söyliyim size..

-------De Jong--------

Di Maria---------M.Özil

---------Kaka---------

Kaka, Mesut Özil, Di Maria sıfır oynamış. Düz orta sahalar kurun..

Geri
Üst Alt