3.GSCimbom Football Manager | ŞAMPİYON UĞURCAN !

Cevap: 3.GSCimbom Football Manager | Yarı final zamanı

Anti-Ugurcan

Forza Faruk

:cool:

nedir bu eze eze yendim diye çekememezlik :hı':

En başta sanchezi verseydin böyle olmazdı inan, halbuki ben sana en yeşilinden Hulk'ı vermiştim :mymeka:

İddia edilen takımla hiç bir bağımın olmadığını daha önce açıklamıştım.Bu iddialara kulak asmayınız :ays:

Basın açıklaması : Onur İnce adlı kişinin bizim takımımızla zaten bir bağı olamaz, bizimler bağı olan isimler bellidir. Onur İnce adlı kişinin desteğine de ihtiyacımız yoktur. Onur İnce'ye basınla bu kadar ilgilenmek yerine asli görevine konsantre olmasını öneriyoruz. Basına ve kamuoyuna duyurulur... :Z10:

Basın açıklaması : Onur İnce adlı kişinin bizim takımımızla zaten bir bağı olamaz, bizimler bağı olan isimler bellidir. Onur İnce adlı kişinin desteğine de ihtiyacımız yoktur. Onur İnce'ye basınla bu kadar ilgilenmek yerine asli görevine konsantre olmasını öneriyoruz. Basına ve kamuoyuna duyurulur... :Z10:

Duyuru

İddia edilen takımla hiç bir bağımın olmadığını daha önce açıklamıştım.Bu iddialara kulak asmayınız :ays:

Bu mesajımda hedef alınan kişi Umut Sezer olup, Uğurcan'la hiçbir alakası yoktur.

Kendisinin mesajı yanlış anlayıp geçmişten gelen PİS duygu ve düşüncelerini ortaya çıkarmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.

İlk finalist belli olmuştur.Boldlanan maçlar oynanmıştır.

Digerinidemi oynayıp upload ediceksin mert?

Şu anda 2 maçı tamamladım yarı finalleri.İlk önce onları upload edeyim ki finalin kimler arasında oynandığı bilinsin.Finali daha oynamadım henüz.Uploaddan sonra oynayacağım finali.

[video=youtube;qUbWC0w9MyI]https://www.youtube.com/watch?v=qUbWC0w9MyI[/video]

Turnuvanın ilk finalisti.

Macın skorunu gördüm kaybetmişiz demekki kötü oynamısız tebrikler:)

Bu yedeklerden sonra takım sinerjiyi kaybetti:D nerde cokluk orda b.kluk hesabı:D

Ahahahh Cenk koymuş çocuğu :asd:

Noolduuu Murattt? Demedim mi şampiyon yaptırmam seni diye ;);););)

Ben 2 gündür ilgilenmiyorum umut sen degil ben olmak istemedim diyelim:D

Beyler inanmayın demiştik ;)

Yaaaaaaalaaaaaaaaaannnn. :p Ahahahahah.

Uğurcan-Cenk finali. Uğurcan akar.

Üstüste 2. şampiyonluk geliyor. Geçen şampiyonluğumun şans eseri olduğu söyleniyordu.

Cenk veya Alper yeni bir taktiğiniz falan varsa değişiklik yapacaksınız pm ile belirtebilirsiniz.Daha finali oynatmadım.2.finaliste de soracağım sonra değişiklik yapacaksa.

Cenk veya Alper yeni bir taktiğiniz falan varsa değişiklik yapacaksınız pm ile belirtebilirsiniz.Daha finali oynatmadım.2.finaliste de soracağım sonra değişiklik yapacaksa.

Taktik aynı kardeşim ;)

Cenk'in kadroya bakıyorumda Tevez-Villa-İniesta bizim kadrolar harbiden fosmuş bunun yanında. Boşuna dört tane yemedik.. :D

[video=youtube;wH3S4T6ZY-Q]https://www.youtube.com/watch?v=wH3S4T6ZY-Q[/video]

Geri
Üst Alt