3. GSCimbom Geleneksel Frikik Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. GSCimbom Geleneksel Frikik Turnuvası| Kuralar çekildi ! Maçlarınızı tamamla

Tebrikler Yunus.

Cevap: 3. GSCimbom Geleneksel Frikik Turnuvası| Kuralar çekildi ! Maçlarınızı tamamla

Beni ne zaman yendin dostum ? :D

hahah utanmaz seni :p

Seni yeniyordumda sen gidip ben şampiyon olurum diyordun hadi diyordum bende şampiyon olamazsın dedimde gittin anket konusu açmadın mı ? Herkesde şampiyon olamaz gruptan çıkamaz demedi mi ?

Ve sonuçunda sen gruptan çıkamadın:)

hahah utanmaz seni :p

Seni yeniyordumda sen gidip ben şampiyon olurum diyordun hadi diyordum bende şampiyon olamazsın dedimde gittin anket konusu açmadın mı ? Herkesde şampiyon olamaz gruptan çıkamaz demedi mi ?

Ve sonuçunda sen gruptan çıkamadın:)

Tamam ama sen beni yenmedin.:D Şimdi ki turnuvaya bak gruptan lider çıktım.:D

Tamam ama sen beni yenmedin.:D Şimdi ki turnuvaya bak gruptan lider çıktım.:D

Çık artık yani.

Birde yenmiyordun diyor ya :mad::(:):p

Bütün gün frikik maçı yapıyorsun bırakta lider çık ben en son turnuvada oynadım birdaha da oynamadım .

Ben bilardoya takıldım yav:D Ama oda yalan oldu yüzüne gözüne bulaştırdılar olayı.

Çık artık yani.

Birde yenmiyordun diyor ya :mad::(:):p

Bütün gün frikik maçı yapıyorsun bırakta lider çık ben en son turnuvada oynadım birdaha da oynamadım .

Ben bilardoya takıldım yav:D Ama oda yalan oldu yüzüne gözüne bulaştırdılar olayı.

Olabilir ben antreman yapıp kendimi geliştiriyorum.:D

Okan Çalışkan buralardamısın?

Benim rakip buralarda mı :D

Bir sonraki turda rakibim Meriç olsun :d

Grup maçında Yunus karşısında çok rahat bir galibiyet almıştım. Şimdi nasıl kaybettim anlayamadım :o Tebrikler Yunus :)

Ben senin grubtan çıkman için ilk maçta yenildim :) Çünkü diğer arkadaşları yeniceğimi biliyordum ama yapamadım =)

Çıktın ve karşıma geldin elemem gerekiyordu eledim :)

görkem karaköse ulaş bana

benimle oynamak isteyen varsa suan hemen oynayabniliriz:)

Up..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt