3 Günde 54.638 Adet Forma Sattık

Cevap: 3 Günde 54.638 Adet Forma Sattık

Hagi

Kaptan Bülent

Kral Hakan

Hasan Şaş

Super Jardel

De Boer

Arda Turan dışında forma almadım. Ardayı kaptan olmadığı zaman 66 numarayı almıştım.

görünen o ki semih kayalı bir forma alacağım aradan uzun yıllar geçmiş.

Hagi

Kaptan Bülent

Kral Hakan

Hasan Şaş

Super Jardel

De Boer

Arda Turan dışında forma almadım. Ardayı kaptan olmadığı zaman 66 numarayı almıştım.

görünen o ki semih kayalı bir forma alacağım aradan uzun yıllar geçmiş.

ben çocukken okan buruk hastasıydım.gece bile okan buruk formasıyla uyurdum. hey gidi hey:D

İtiraf ediyorum ben daha almadım param da vardı üstelik bu hafta,valla kötü oldum şu an en yakın zamanda ben de alacağım.

ben de alacam daha gitmeye üşeniyom Gsstore ye :)

Olum Allah arttırsın da bazıları da çok sallıyor be. 8 tane kendime 10 tane eşe dosta 6 tane ona buna 7 tane kime kime, kaldı mı dohuz , dohuz tane de öylesine toplayın 40 yapar ve Galatasaray'ıma 4760 tl feda olsun. :ays:

Türk bayraklarını koysunlar bende alacağım onu bekliyorum...

benim kız arkadaşım yok ben bir tane de beynime almalıyım bence.
03032012104554_4227.jpg

sen de elini odullendir

Cevap: 3 Günde 50.000 Adet Forma Sattık

saçmalık bu. formaları kendimiz üretelim o zaman Galatasaray markalı forma olur sponsorluk bedeli olarak yıllık 5 m €uro veriyorlar tabi bu da 12 m tl eder bilmiyorum kendimiz üretsek bu işin altından kalkabilirmiyiz.
yanlış benim bildiğim klübe yüzde 20 kalıyor forma satışından,yani 1 milyon tl kar (ben böyle biliyorum)

Cevap: 3 Günde 50.000 Adet Forma Sattık

not: giyim sektöründe asla %20 kar olmaz. çünki giyim sektöründe çok iyi kar vardır bu nedenle bu rakam %50 den aşağı olmaz.

Bugün parçalıyı aldım GSStore Tırından.

Almanya ve diger Avrupa bölgelerinden gelen gurbetciler genelde hep forma alir. izin sezonuna denk geldigi icin ben baya büyük satis bekliyorum.

benim oturdugum yerde böyle yani. bir rekabetcilik var. Galatasaray ürününden en iyisini alma yarisi var bizim burda, seviyorum aslinda bu rekabeti. bende buna dahil oldum bir kac senedir. gecen sezon aldigim siyah antreman sweatshirtünü herkez beyendi. kac kisi bana sat dedi ama satarmiyim. dolabimda duruyor, derby günleri giyiyordum gecen sezon. simdi yeni ürün ile derby macina hazirlik yapacam. kaleci formasinida alabilirim , güzelse

Agustos sonuna kadar 300,000'i bulursak iyidir acikcasi.

c3f1afb0-33b5-32d5.jpg
c3f1afb0-33c0-e8fb.jpg
c3f1afb0-33ca-b31b.jpg

Ben alirsam bu formalardan almak istiyorum bunlar 200 tl lik formalarmi?

Geri
Üst Alt