3 Günde 54.638 Adet Forma Sattık

Cevap: 3 Günde 54.638 Adet Forma Sattık

Sergen kuzenim almış beyazı de geç :ka21:

3 formadan da aldım :ayatollah:

Sergen Zeeren tesekkur ederim dostum, bu gun hic yerden simdilik 22 tane begeni aldim ;)

Begenen arkadaslara tesekkuyrler bu arada.

3 formadan da aldım.

Alın SS.

GS-Formalar%C4%B1-2012-2013.jpg

Amerika'da oldugum icin ve buraya kargo bir forma parasi kadar oldugu icin ben formalari Volkan'a aldirtmaya karar verdim. Evden baska bir yerden aldirma servisim yok dedi ama biraz fazla cash gosterince GS Store'dan aldirmayi kabul etti.

Guvenilir mi sizce?

Sergen Zeeren tesekkur ederim dostum, bu gun hic yerden simdilik 22 tane begeni aldim ;)

Begenen arkadaslara tesekkuyrler bu arada.

sorun değil önceden anlaştığımız gibi ;) sen bana mesaj at yine döner böyle bi muhabbet keyifli oluyo hem ;)

Hadi ateyizler Sergen'ide açıklayın ? Hadi ?

Amerika'da oldugum icin ve buraya kargo bir forma parasi kadar oldugu icin ben formalari Volkan'a aldirtmaya karar verdim. Evden baska bir yerden aldirmam dedi ama biraz fazla cash gosterince GS Store'dan aldirmayi kabul etti.

Guvenilir mi sizce?

Gülmedim.

Amerika'da oldugum icin ve buraya kargo bir forma parasi kadar oldugu icin ben formalari Volkan'a aldirtmaya karar verdim. Evden baska bir yerden aldirma servisim yok dedi ama biraz fazla cash gosterince GS Store'dan aldirmayi kabul etti.

Guvenilir mi sizce?

Beyaz formadan da almış mı :asd:

Guvenilir mi sizce?

Ucunu de alacaksa,

Neden olmasin ?

neyse parçalılar çok güzel : )benim gibi doya doya giysin herkes .güzel muhabbetti;)

Dün Ali turan kardeş

Bugün Sergen kardeş

Yarın ???????

:asd:

Geri
Üst Alt