Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdi GsStore'u aradim dedim ki - beyaz forma cikti mi
+hayir cikmadi dedi
Suan 12 adet beyaz forma aliyorum,sevgiler
Melih bu gidisle.1 milyon barajini bir tek sen asarsin.hadi bastir.
Sergen Zeeren tesekkur ederim dostum, bu gun hic yerden simdilik 22 tane begeni aldim
Begenen arkadaslara tesekkuyrler bu arada.
Amerika'da oldugum icin ve buraya kargo bir forma parasi kadar oldugu icin ben formalari Volkan'a aldirtmaya karar verdim. Evden baska bir yerden aldirmam dedi ama biraz fazla cash gosterince GS Store'dan aldirmayi kabul etti.
Guvenilir mi sizce?
sorun değil önceden anlaştığımız gibisen bana mesaj at yine döner böyle bi muhabbet keyifli oluyo hem
![]()
sorun değil önceden anlaştığımız gibisen bana mesaj at yine döner böyle bi muhabbet keyifli oluyo hem
![]()
Amerika'da oldugum icin ve buraya kargo bir forma parasi kadar oldugu icin ben formalari Volkan'a aldirtmaya karar verdim. Evden baska bir yerden aldirma servisim yok dedi ama biraz fazla cash gosterince GS Store'dan aldirmayi kabul etti.
Guvenilir mi sizce?

Amerika'da oldugum icin ve buraya kargo bir forma parasi kadar oldugu icin ben formalari Volkan'a aldirtmaya karar verdim. Evden baska bir yerden aldirma servisim yok dedi ama biraz fazla cash gosterince GS Store'dan aldirmayi kabul etti.
Guvenilir mi sizce?
![]()