3 İsim Ön Plana Çıktı

Melih Akan

Berlin Panteri
6_OCY1G.jpg

Galatasaray'da kritik bir zirve gerçekleşti. Sarı-kırmızılı yönetim, başta yeni teknik direktör konusu olmak üzere, transfer ve basketbol şubesinin geleceğiyle ilgili konuları ele aldı. Ayrıntıları, toplantıyı takip eden NTV Spor muhabiri Evren Göz aktardı.

Galatasaray'da gündem teknik direktör arayışı. Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör gündemi ile toplandı. Kulüp başkanı Ünal Aysal, adaylar hakkında bilgiler verdi. Basketbolda ise Adriyatik Ligi'ne katılma gündeme geldi.

Zirvede Spaletti, Mustafa Denizli ve Dick Advocaat isimleri ön plana çıktı.

Türk Telekom Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısı teknik direktör gündemi ile gerçekleşti. Saat 17.00'de başlayan ve 3 saat süren zirvede kulüp başkanı Ünal Aysal, Lucescu ve Tuchel konusunda yaşananları yönetimdeki üyelerle paylaştı. İki teknik adam ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmış ancak son anda imzalar atılmamıştı.

3 İSİM ÖN PLANDA

Ardından teknik direktör adayları masaya yatırıldı. Luciano Spaletti, Dick Advocaat ve Mustafa Denizli isimleri ön plana çıktı. Başkan Ünal Aysal, Dünya Kupası'nda görev yapan teknik adamları da düşünmek gerektiğini anlattı. Jurgen Klinsmann, Joahim Löw ve Ottmar Hitzfeld gibi tecrübeli isimler için de önümüzdeki günlerde girişimler yapılabilir. Ancak yaklaşan sezon öncesi kampı ve bu 3 teknik adamın önemli görevleri, Galatasaray'ı sıkıntıya sokuyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca transfer bütçesini UEFA'nın finansal fair play kriterlerine göre ayarlayacağı için şu an bir takım çalıştırmayan isimler daha önde görünüyor. Kulübün mali durumunun da konuşulduğu toplantıda, UEFA'nın uyguladığı finansal fair-play kriterleri hakkında başkan Aysal'a bilgi verildi.

HALDUN ÜSTÜNEL TT ARENA'DA

Sarı-kırmızılıların yönetim kurulu devam ederken eski yönetici Haldun Üstünel de Türk Telekom Arena'ya giriş yaptı. Üstünel, kısa bir süre kulüpte bulunduktan sonra ayrıldı.

ADRİYATİK LİGİ GÜNDEMDE

Galatasaray yönetimi, toplantıda ayrıca basketbolda yaşananları da değerlendirdi. Önümüzdeki sezon Euroleague'de yer alacağı açıklanan sarı-kırmızılılar, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun tutumuna göre Beko Basketbol Ligi'ne katılmayıp Adriyatik Ligi'nde dahi yer alabileceğini görüştü. Ancak bu konuda yalnızca fikir alışverişinde bulunan başkan Aysal ve yönetim, önümüzdeki günlerde federasyonun tavrına göre hareket etmeyi planlıyor.

O Tuchel gelecekti . Yerine düşünülen isimler gerçekten çok vasat .

Bunların arasından sadece Dick Advocaat'ı isterim. O da Sneijder için.

Ne denizlisi arkadaş. 30 senedir denizli denizli bıktık artık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Advocaat büyük hayal kırıklıgı olur.Mazallah.Genc yerli bir hoca gelsin cok daha iyi bir hamle olabilir.

Sagdaki deli kim

Adama sorarlar; madem bunlarla ilgilenecektin Fatih Terim ve Mancini'yi niye kovdun/gitmelerine sebep oldun? Kusura bakmayın ama tüküreyim böyle kurumsallaşmanın içine! Kurumsallaşmaktan ziyade çapsızlaşacağız sanırım..

Advocat Spa çöp

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

"Dick"i fenev yesin, "spagetti" sevmiyom, bana bir "denizli" tandir kebabi cek.

Mancini kalaydi bari bu adamlara kadar goturduysek isi..Juande Ramos gelsin bitsin iste su kararsizlik.

Bir kaza olsa da Mou yanlışlıkla Abramovic'in karısına, kızına falan sarkıp kovulsa; sonra biz alsak... :crushed:

Advocaat ön plana çıkmasa da olurmuş aslında.Hatalı bir çıkış :(

Kim gelirse gelsin tatmin etmeyecek zaten, getirsinler artık birini. Hikmet Karaman bile olsa fark etmez şu saatten sonra.

Hayda bunlar ne ya arkadas nerede çöp var onlari aliyoruz.Mancini Hocayi Ariyoruz :(

Bu Advocaat nerden cikti lan? Yetersiz herifin teki. Ne buluyorlarsa bu hiyarda.

Yemisim onun hollanda ekolünü. Ne bilir o Hollanda ekolünden.

Tiyatro oynaniyor. Denizli'yle coktan anlasilmis, taraftarin tepksini cekmemek icin "dostlar alisveriste gorsun" yapiyorlar, sonunda "gelinen noktada en iyisi Denizli, sezon basliyor baskasini bulmaya vakit yok" deyip aciklayacaklar.

Advocaat'a ben de sıcak bakmıyorum ama kötünün iyisi bence.

Bu kadro ile UEFA kupasını aldı adam. Bence küçümsenecek bir başarı değil.

ZENIT ST. PETERSBURG:

GK 16 Rusya - Vyaçeslav Malafeev

RB 22 Rusya - Aleksandr Anyukov

CB 4 Hırvatistan - Ivica Križanac

CB 15 Rusya - Roman Shirokov

LB 11 Çek Cumhuriyeti - Radek Šírl

DM 44 Ukrayna - Anatoliy Timoşçuk

RM 18 Rusya - Konstantin Zıryanov

LM 27 Rusya - Igor Denisov

RW 20 Rusya - Viktor Fayzulin

LW 10 Rusya - Andrey Arşavin

CF 9 Türkiye - Fatih Tekke