3 İsim Ön Plana Çıktı

Arkadas Anlamiyorum su yerlileri neden toplamiyoruz yabanci TD gelse ne anlayacak turklerden Alsin yonetim su yerlileri Hic mi bilen yok su Kadroda neyimizin olup olmayacagini Almaliyiz su yerlileri abi Sinirlama denen bir sey yonetim yerlilerde elini cabuk tutmali neyi bekliyor.

Tiyatro oynaniyor. Denizli'yle coktan anlasilmis, taraftarin tepksini cekmemek icin "dostlar alisveriste gorsun" yapiyorlar, sonunda "gelinen noktada en iyisi Denizli, sezon basliyor baskasini bulmaya vakit yok" deyip aciklayacaklar.

Evren camianın icinden saglam haber alır.Denizli teklifi reddetti diyor.Kime gitsek gümlüyoruz.Ne olacak merak icindeyim.

Advocaat son 10 sene icerisinde her sene bir takim degistirmis, hicbir yerde tutunamamis. Spaletti ise devamli yükselmis, 3 sene calcio 4 sene roma 7 sene zenitte kalmayi basarmis biri. Ben ikisinide bilmem takimi nasil sahaya sürer, taktik anlayislari nedir vs. vs. ama Spaletti daha mantikli gibi duruyor.

Spaletti > Advocaat > Denizli

ücünüde istemiyorum aslinda

Spaletti Mancini den iyi de degil ama

Luciano Spaletti, Dick Advocaat ve Mustafa Denizli ise adaylar denizli der gecerım benım ıcın onemlı olan sampıyonluk bu sene...bahane de ıstemıyorum artık

O

Belki o kadar adama gittiniz son olarak bana geldiniz diye düsünüp reddetmis de olabilir.Denizli de egosu yüksek bir adam Terim kadar olmasa da.

olabjlir ama belli ki yaslilik hirsini sondurmus.

Piyasada dogru duzgun bosta td de yok arkadas.

Aralarindanen iyisini kovduk (mancini) :(

Genc, hirsli ve gelisime acik bir hoca lazim. Aslinda tuchel ideal adaydi.

Alman kaynaklar da tuchel'in 1 sene dinlenmek istedigini soyluyorlar.Dogru galiba.

Ön plana çıktı denilen 3 isim bunlarsa sonumuz hayrolsun :redface: Ama spaletti, advocaat veya klinsmann gibi isimler geleceğine Denizli gelsin razıyım. Kötünün iyisi olur ligi de tanıyor. He normal şartlarda çok net bir biçimde Denizli karşıtıyım ve bu adamı Galatasaray'ımın başında görmek istemiyorum. Ama görünen o ki şartlar pek normal değil...

Bu 3'lü içinde en mantıklısı Spaletti. Keşke Ramos'ta düşünülseydi.

Yapacak cokta bişey yok bu saatten sonra.Hiç istemeyerek Denizli gelsin diyorum.En azından kendi ligimizde Sampiyon yapar.Advocaat filan gelirse vay halimize.

Bu adamların yılmaz Vural ve hikmet karaman'dan ne farkı var? Ulan sorsan birde vizyoner adamım dersin!senin vizyonun buysa yanmış bu kulüp!

bunlar varsa listede gercekten hikmet karaman gelsin. bu ne ya

Bence kesinlikle yerli bir td getirilmeli. Gönül şenol güneş diyordu,hamza hamzaoğlu da olur ancak bu ikisi dısında mustafa denizli de iyi bir alternatif bence.

Yav daha fazla zaman kaybetmeden getirin işte Denizliyi.

Denizli ya da Hitzfeld. Spaletti iyi hoca ama simdi gelip sorunlara kisa surede cozum bulabilecek biri degil bence. Denizli takimi ve ligi taniyor, Hitzfeld de yasli da olsa takimi kisa surede hizaya getirir.

Bunların arasından sadece Dick Advocaat'ı isterim. O da Sneijder için.

Aynen ya içlerinden afra tafra yapmayacak en makul isim Advoocat gibi duruyor.

Mustafa Denizli gelecek yok ben Sneijder'i oynatmam bu kulübün patronu benim, yok efendim Melo öyleymiş şu böylemiş diye başlıcak adam kesmeye.

Hikmet gelse zaten ilk defa büyük takıma geldi ya ego tatmini yapmak için direk Sneijder'e falan sataşacak.

Spaletti zaten İtalyan direkt eledim.

En makulu Advoocat hem pozitif hücum futbolu oynatır, hem Sneijder ve Bruma'dan maksimum verimi alır hemde Türk oyunculara eşit yaklaşır.

O yüzden benim tercihim kötünün en iyisi Dick Advoocat'tır.

Geri
Üst Alt