3 Maç = Minimum 7 Puan

Bu maçların hepsini almamız lazım. Yeterince puan kaybettik.

kadıköye kadar 27den az puan almamamız lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

27 az olur . 30-31 alirsak oradaki hezimeti bile umursamaz guler geceriz

27 problem olabilir

9 puan aliriz 2 mac icerde. Bu esnada rakiplerin puan kaybi yaşaması muhtemel maclari var. Ilk yari bitiminde fb bjk ile 6 puanlık bir fark olur diye düşünüyorum. Bakalim hayirlisi

Galatasaray > Akhisar, Malatya(D), Göztepe
Fenerbahçe > Bursa(D), Karabük, Konya(D)
Beşiktaş > Kayseri(D), Osmanlı, Sivas(D)
Başakşehir > Sivas(D), Antalya, Kasımpaşa(D)

İlk yarı bittiğinde yine 5-6 puan farklar yakalayabiliriz. Enseyi karartmak yok olan oldu artık. Gaza basma zamanı.

3 maç 9 puan!

Akhisar 3
Malatya 3
Göztepe 1/3

Bende 9 yada 7 puan bekliyorum.

Yarın Fenerbahçe'nin takılmasıyla bizimkiler yeniden motivasyonda zirve yapacaktır. Sivas'ın younu pek güven vermese de soğuğu, Kayseri'nin ise direnci bu ahftanın karşı bir hafta olma ihtimalini artırıyor.

7 puan yetmez. Tüm Anadolu maçlarını kazanmalıyız, hata lüksümüz yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen 16 anadolu maçını kazanırsak anca şampiyon oluyoruz

3 maçtanda galip geleceğimiz soru işareti.Akhisar çok iyi kontra yapıyor.Tehlikeli takım.Malatya kendi sahasında 11 kısı kapanıyor açacağımız şüpheli.Göztepe ligin en iyi hücüm eden takımların başında geliyor.Bir şekilde 9 puan çıkarsak bile benım bu Tudora güvenim 0.Ellinde avucunda tek artısı kaldı.Ama küçük maçları kazanıyor adam.Umarım benim gibi düşünenler yanılırda ipi biz göğüsleriz.Yoksa şubat gibi falan küfür kıyametle defedilir.

Kesinlikle 9 puan almalıyız bence başka yolu yok.

başlık saçma olmuş.
9 puan alamayacaklarsa bu 3 maçtan oynamasınlar.

Ne zaman böyle konu açsak çuvallıyoruz umarım tutar bu sefer..bunca rezaletten sonra şu 3 maçtan 9 puan harici kabul edilemez...

9 puanlı bir minimum varsa 3 maç için matematikte haklısınız. Maksimum 9 ise 7 de minimum olur bu durumda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9'dan aşağısı kabul edilemez.

Ancak rakipler puan kaybederse belki 7 ile teselli oluruz. Bir şey demeyiz.

Geri
Üst Alt