#3 Metehan Baltacı

Adamı ceza alanina kadar sokuyor hamle filan hak getire. Yedirdigi golü amatör futbolcular yedirmez

Rakibin en iyi oyuncusunu niye bu herif tutuyor. Manay botheim. 2 sindede sivadi

Verin kiralık bir yere direk altyapıdan gelip içine ediyor semih arda kiralık gidip gösterdi kendini

hata yapanı ödüllendiren sistem sonrası yaptıgı hata

Sanchez golde iki defa Metehan’a adamı al diye işaret etti ona rağmen golü yedirdi.

Ulan altyapıdan çıkmışsın. Destek olalım diyoruz. Her maçta takımın ağzına ediyorsun. Bütün şansları hemen hemen kötü değerlendirdi. Bir tek AZ maçında iyiydi.
Aynen nelsson ciktiktan sonra iyi mac cikarmisti. Az maciydi galiba. Ama erken ovdük galiba. Paf takimi stoper bu pozisyon hatasini yapmaz. Adam ortayi yapmadan herkesin topun orayi gidecegini sezdi bi metehan ckkaramadi. Birde rakip üzerine gelince cok bekliyor rakibi. Stoper dedigin hamle yapmasinida bilecek biraz hirsli olacak.

En temel savunma hamlelerini bilmiyo adam. Herhangi bi orta durumunda once rakibini marke edip onun vurmasini engelleyecegine sadece topa odaklanip gidecegini yonu de kestiremiyo herif. Mal gibi bakti yedirdi golu. Once Eyup sonra Sivas simdi de Malmö. Bu adami oynatmak icin 3’lu oynamanin ne anlami var. Davinson da gitmisken bunu cikarip Nelsson-Abduk’e donup 4’luye gecis yapmak lazim. Maceraya gerek yok su an but kaimda oynayacak kapasitede degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Stoperin temel birkaç özelliğinden olan kararlılık ve yıldırıcı olma olayı Metehan'da çok eksik.
Elde eski tip kazma stoperlerden biri olsa o golü yedirmezdi.

2 goldede payın büyük reis. Aferin

Asist konusunda cok basarili.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir macta iki gol yedirmek kabul edilemez. ondan önce zaten Sivas maci vardi. benim icin bitmistir.

2 gol yedirdi ne işi var sağ bekte. Jelert niye çıkıyor iyi oynadığı maçta.

Ben 17 yaşında falan sanıyordum 22 yaşındaymış. Bence zorlamamalıyız. Pek çok oyuncunun bulamayacağı şansı buldu ve hep verimsizdi.

Geri
Üst Alt