#3 Metehan Baltacı

Bu çocukta ne görüldü de ısrar ediliyor pas desen ilk yarı tonla top attı hiçbiri isabetli değil, hız desen yok, pozisyon bilgisi desen hiç yok 10 maçta 1 tane maçta süper oynasa bile kalan 9 maçta yaptıklarını değiştirmez.

Acil olarak kiraya verilmeli Emin Bayram'ın %10'u kadar bile değil.
nelsson bizi silince metehan'a biraz süre verildi bazi maclarda. olay bundan ibaret. stoperde cezali olursa kaan stopere gecer, sallai sag bek oynar gibi duruyor. metehan'a falan süre vermez hoca bundan sonra

Napsın herif elinden geleni yapıyor. İyi alt lig kiralık dönemi geçirmiş topla oynayabilen çömez stoper işte. Altyapımızın ürünü. Rotasyonda takılsın 6. stoper olarak. Sonra zaten oynamak için gitmek isteyecektir

Her sene böyle herifler bulundurmalıyız kadroda rotasyonun en sonunda orta saha stoper hücumcu vs. Belli mi olur belki bi şey çıkar. Ha bundan çıkmaz orası ayrı

Rezaletti yine, maşallah.

Bir Ozan Kabak'ın zamanında verdiği ışığa bakıyorum. Bir de buna. Yok aga bundan olmaz. Topçu dediğin kendini 4 5 maçta belli ediyor.

Galatasaray'ı geçtim, profesyonel liglerde bile oynayamayacak kadar pozisyon bilgisi ve yeteneği zayıf oyuncu. altyapıdan çıktı diye süre buluyor işte. ankaragücü vs takımın altyapısından çıksa 2 seneye amatör falan giderdi, biz ise böyleleri ile 5 yıllık sözleşmeler yapıyoruz :D

Psikolojisi GALATASARAY'a hazır değil, bu şekilde mümkün değil gelişemez. Kiralamak şart..

Üzgünüm Emin Bayram, keşke gitmeyeydin..

Acil olarak yollanmalı tamamen zarar pozisyon bilgisi adına hiçbir şey yok.

Yediğimiz golü izleyin. Uzun oynuyor rakip topu rahat alıyor bunun yanından verkaç yapıyorlar beyefendi donuk kalıyor ilk şut kaleciden dönüyor bu beyefendi hala uyuyor içeri çeviriyorlar ve gol.

Kötü futbolcu demiyorum futbolcu bile değilsin. Haftalık halı sahaya çıkan uzun boylu herhangi birini koysan en az bunu yapar

Geri
Üst Alt