Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özür beyanında ve muhtemelen kulübe de yalan söylediği için sözleşmesi fesih edilsin benim en çok kızdığım nokta burada bu yalanı. Lakin bizim ülkemizde de bunlar biraz dramatize edildiği bir gerçek. Ivan Tooney, Tonoli, Paqueta vb. oyuncuların da sözleşmeleri fesih edilmedi mesela.Kulube ve armaya hakaret sayilabilecek herhangi bir harekette aksiyonda bulunan sporcu ile iliski kesilmelidir.
Bu kadar basit.
Orasi oyle tabi ama kulup profilleri de farkli biraz. Newcastle araplarda birilerinin-isteseler ciddi yaptirim uygularlar. Bide yatirim yaptigin futbolcu ise konu farkli dusunulebilir ayri.Özür beyanında ve muhtemelen kulübe de yalan söylediği için sözleşmesi fesih edilsin benim en çok kızdığım nokta burada bu yalanı. Lakin bizim ülkemizde de bunlar biraz dramatize edildiği bir gerçek. Ivan Tooney, Tonoli, Paqueta vb. oyuncuların da sözleşmeleri fesih edilmedi mesela.
Yönetici vb. ayrı tutuyorum onlar zaten yurt dışında da futbolcu vb. gibi bakılmıyor çünkü onların kulübü temsil yetkisi var. Lakin bizim ülkede futbolcunun, eski futbolcunun yaptıkları hatalar veya suçlar oynadıkları kulüpleri de bağlarmışçasına yapılan yorumlar bana her zaman çok saçma geliyor.Orasi oyle tabi ama kulup profilleri de farkli biraz. Newcastle araplarda birilerinin-isteseler ciddi yaptirim uygularlar. Bide yatirim yaptigin futbolcu ise konu farkli dusunulebilir ayri.
Bizim burda kurum/kultur/camia gibi bakildigi icin zarar verecek her kisinin bileti kesilmeli. Sporcu/yonetici/calisan herkimse artik.