#3 Metehan Baltacı

Bizim gibi büyük takımların stoperi değil anca Anadolu takımlarında forma giyebilir kariyerinde, ayağı hic yok her an topu kaptiricakmis gibi oynuyor top geldiğinde.
Gittiği 2. Lig takımında bile kadroya girememiş doğru düzgün. 21 yaşına gelmiş bir de.

Geçen sene yaz güçlü duruyordu oynadığında.

Fiziği çok iyi ama oyun kalitesi iyi değil .Alt liglere hatta yapabilirsek süper ligde bi İstanbul kulübüne verilmeli

Valla kazma vari bir stoper gibi duruyor. Bazi oyunculara fazla israr etmenun anlami yok. Takimda düsünülmeyen ne kadar genc varsa bedava gönderirdim ama iki üc yil sonra geri alma maadesi koydururdum. Olurda bir patlams yasarsa geri alalim diye.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünkü oyunundan ayrı pek ümidim yok bu çocuktan

Bu sezonu beşinci stoper olarak değil de oynayacağı bir takımda kiralık geçirmesini tercih ederim. Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru gayet iyiydi. Ümit millî takıma seçildi.

Bu arada ben de metehanı beğeniyordum videoyu görünce paylaşayım dedim umarım gelecekte uzun süre formamızı giyer.

Beklentim çok büyük kendisinden İskenderunspor'u liderliğiyle üst Lig'e çıkardı şimdi sırada Eyüpspor'u da liderliğiyle Süper Lig'e çıkarmak var.Daha sonrasında ise bizim kadromuzda olmalı.Luyindama tarzında 1 stoper.Yıllardır Serdar Aziz'e teması seven stoper dediler bu ondan da fazla temaslı oyunu seviyo..

Bugün 45 dk süre almış
Eyüp'ün daha önceki 3 maçında 90 dk süre almış
Sevindim

yine ilk 11de basladi ve 90dk oynadi

bravo ARDA!

Geri
Üst Alt