#3 Metehan Baltacı

Eminden çok çok geride malesef ne müdahale olarak nede ayak olarak bizim seviyemizde değil Nelson yerine oynamasi bana garip geliyor neden geçen senelerin spiyon kadrosunda oynayan bı oyuncuyu bu kadar geri attık aklım almıyor

Emin Bayram'dan 1 yaş büyükmüş ben daha ufak sanıyordum. 22 yaşında bir şeyler vaat ediyor olması gerek.

Emin Bayram'ı bile bizim seviyede görmüyordum, Metehan için de pek ümidim yok açıkçası.

İstikrarlı süre alıp oynamadığı sürece eleştirmenin bir manası yok. Futbol ritim işi.

Özgüven yok.rakibe çok uzak oynuyor nelsonun yerine 11 başlaması yanlıştı forma yüzü görmemesi lazım artık

Hiç bir zaman iyi olabileceğine dair ışık vermedi, alt liglerde oynadığı maçlarında bir çoğunu izledim.

Bir defa büyük takım savunmasında oynayabilecek yetkinlikler default olarak kendisinde yok, geniş alanı savunmayan adamdan büyük takıma stoper olmaz. Abdülkerim bile bunun dezavantajını çok yaşıyor.

Rakibe uzak oynayıp oynamasına imkan veriyor, kolay çalım yiyor, zaten geriye pek bir şey kalmıyor. Kariyerine Ertuğrul Ersoy vb.'leri gibi anadolu takımlarında devam eder.

Burada yazılanlar kadar kötü değil ama maçın genelinde mükemmel oynayıp beklenmedik bir hata yapmaya müsait bir yapısı var.

Eminde de oyunu kurarken genellikle bu vardı çok iyi oynarken bir anda ayağına çok güvendiği için çok riskli top kaptırıyordu ama kaptırmadığı yerlerde de risk aldığı için oyun kurma yönünden artı kazandırıyordu.

Metehan o konuda çok risk almıyor Semih Kaya vari.

Hantallığını -pozitif ayrımcılık yapıp- biraz yumuşatarak vurguluyoruz hep, keşke formayı söke söke alabilse ama hem tek hamleli olup hem onu da iyi yapamaması ümit kırıcı maalesef. Ciddi ölçüde seviye atlaması lazım.

Bir stoper olarak Yakin ve temasli oynamasini ögrenmeli

Ilk yari da kirmizi gören oyuncu sahadayken sag taraftan sirti dönük gecti mesela metehan’i

O pozisyon da oyuncuya uzak kaldigi icin cok kolay calim yedi biraz kaliteli bir topcu olsa gol olabilirdi

Ceza sahasi cevresinde stoper’in yapmasi gereken sey herseyiyle topun ceza sahasina girmemesini saglamak,biraz bu konu üzerine calismali

1000068735.webp

Muhtesem oynadi. Kariyerinin donum maci olmasi dilegiyle. Aferin Mete, aferin oglum.

Geri
Üst Alt