#3 Metehan Baltacı

Nelssona göre daha hareketli. Nelsson pasi atana kadar mac bitiyor. Artik 3cü stoper olmali. Oldu da zaten.

4 lu savunmada değil 3 lu savunmada oynuyo 2 mactir.ne yapmasını bekliyorsunuz

bu adam zaten emin bayramın cok önündeydi ilk maclara cıktıgında bile

cok dedik iyi diye

Saglam bi stoper kazandik. Hem savunmayi hemde oyun kurmayi biliyor. Nelsson ve hatta Kaan’in onunde goruyorum 3lu savunma icin.

Arslan parçasını tebrik ederim ama hayvan gibi abartmayın sonra birkaç maç vasat oynayınca tersine abartıyorsunuz herifler tükeniyor. Üçlü stoper oynayacağımız için bir tane altyapı stoper şart o kontenjan da bu adamda bence ha şu an Davinson - Abdülkerim - Kaan'dan sonra dördüncü stoper kendisidir

Yalnız ağır bir oyuncu epey

taş gibi oynadı nelssonu oynatmaya gerek yok artık hata yapacaksa da bu metehan yapsın nelsson sezon başları formsuz oluyor sonradan açılıyor diye diye aralığa geldik yeter artık

Arslan parçasını tebrik ederim ama hayvan gibi abartmayın sonra birkaç maç vasat oynayınca tersine abartıyorsunuz herifler tükeniyor. Üçlü stoper oynayacağımız için bir tane altyapı stoper şart o kontenjan da bu adamda bence ha şu an Davinson - Abdülkerim - Kaan'dan sonra dördüncü stoper kendisidir

Yalnız ağır bir oyuncu epey
Nelsson daha agir, kaandanda hareketli ama kaan tecrübeli ve teknigi iyi.

Malesef cok ağır. Bir tik daha cabuk olsaydi baska senaryolar yazilirdi. Bu kadar ağır olan bir topcu ancak Maldini tarzinda pozisyon alma ve futbol bilgisi olursa bizde ilk 11 oynayabilir. O da az ihtimal sanirim.

Agir dedinde bence stoper icin agir degil. Hatta apodan bil hizli. Apo isi tecrübesiyle götürüyor.
Abdülkerim'den hızlı değil bence ama Abdülkerim de atletik açıdan çok ahım şahım bir adam değil zaten

Gayet ağır bir adam. Stoperin cevval ve atılgan olması ne kadar fark yaratıyor görüyoruz. Hiçbir büyük takımda bu hızda oynayan adam kalmadıysa bunun bir sebebi var. Oyunu daha dar alanda oynayıp keyif almamıza engel olur bu kadar ağır stoperler

Ha idare edecek kadar hızlı en azından o yüzden kalmalı. Fakat bizde 11 oynayabileceğini sanmıyorum bu hantallıkla

Bodrum macinda en büyük eksigi rakibe uzak oynamasiydi ayni nelsson gibi

Bugun ise belli ki teknik ekibin uyarilari dikkate almis

Rakibe yakin oynadi ve hamle yapmaktan cekinmedi

Umarim geliserek devam eder

1v1'de eşleştiği Poku savruk ama çok hızlı, bela bir adamdı. Metehan hem sağ kanatta iyi durdu hem sahanın farklı noktalarında güzel toplar kesti. Bodrum depte iyi oynayıp burada sallansa şaşırmazdım da bu maç çok daha özgüvenli gördüm. Bravo aslan. Devamı gelir umarım.

:asd: Mertens de yorum atmış. Metehan'ı baya seviyor mertens herhalde

Geri
Üst Alt