#3 Metehan Baltacı

Çok iyi performans gösterdi. Başarısı daim olsun. Sürekli forma şansı bulursa, iyi bir stoper çıkarma ihtimalimiz var gibi gözüküyor. Havaya girmeden, oyuncuyu da havaya sokmadan desteklemek lazım.

Metehan Baltacı. Evet arkadaşlar. Galatasaray Türk Futboluna yepyeni bir Stoper daha kazandırdı. 22 yaşında, Güçlü, Hızlı, Makina gibi bir Stoper kazandırdı hemde. Mükemmel oynadı. Maça eğer Nelsson yerine Metehan ile başlasaydık kesinlikle kazanırdık. Kendini geliştirmeye devam ediyorsun ve oldum demiyorsun. Harikaydın, aynen devam Aslanım benim! İsmi gibi Savaşçı 💛❤️🦁🇹🇷

FB_IMG_1732827351737.webp

Metehan-Sanchez-Abdülkerim üçlüsü mü? Yeminle çok iyi oldu. Metehan'ın üst düzey enerjisi hızı ve kesiciliğiyle, Davinson'un tekniği, gücü, oyun zekasıyla, Abdülkerim'in muazzam sol ayak kalitesiyle şahane bir 3421/3412 Üçlü Savunması yarattık. Artık böyle devam lütfen 💛❤️🦁🇹🇷🇨🇴

Düzenli oynarsa kalitesi belli olur. Nelsson da iki şampiyonlukta büyük katkı verdi ama düşüşte. Futbolda süreklilik önemlidir.

Metehanı Nelsona tercih ederim. Tam zamanı denenmek istiyorsa hoca tarafından. Enerjik çocuk. Kritik 3 müdahalesi oldu az maçında. Aynen devam aslan parçası

Oyuncu yetenekli değil ama cengaver. Başlarda özgüveni çok yüksekti ama sonra biraz düştü. AZ maçı üstüne ligde de süre alıp iyi oynarsa oyuncuyu kazanmak adına büyük adım atar Okan hoca. Üst düzey bir oyuncu olacağını sanmıyorum ama senelerce faydalanacağımız faydalı bir yerli kazanmış oluruz.

Bu çocukta aranan her şey var.

- İyi stoper, tecrübesi eksik.
- Ateşleyici, hırslı. Adam yer ilere.
- Galatasaray'dan yetişme, ölümüne oynar.
- 1.89 boy var, 22 yaşında.
- Türk.

Daha ne olacak? Paso bunu oynatın.

Kaan iyileşse bile metehan stoper olarak devam etmeli, bodrum maçında çok laf ettik ama herkes kötüydü, rüzgar zemin.Kötü oynasa da süre almalı devamlı, çabuk ayağı iyi, hamlesi var, panik değil, özgüvenli

Bu akşam korkmadan özgüvenli oyna. Hadi bakalım.

Hazır değil bence ilk 11 için. 2.golde adam orda boş duruyor metehan ortada boşluğu marke ediyor.

Kendisinden bir Emre Aşık çıkabilir diye umuyordum ancak çok zor. Ya bu çocuğu kiralık gönderip 1-2 sene anadolu'da yılda 30 tane maça çıkartıp, sonra geri getirip ilk 11 yapacağız ya da yedek stoper olarak hep kalacak.

Bu çocuğun stoper olarak en az 2 sezon Anadolu'da forma giymesi lazım "olması" için.

Kötüydü, daha doğrusu vasattı

Anca bu kadar oynar zaten

Stoper lazım bize, hem de belki iki tane

Geri
Üst Alt