#3 Metehan Baltacı

Bu kadar üstüne gidilmesinin manasız olduğunu düşünüyorum kaçıncı maçı sonuçta
Nelsson'dan daha az hata yapmıştır şu ana kadar.

Kaç kurtar kendini evlat :D alt yapımız şıkır şıkır

Adana demirdeki semih varya stoper. Onun yan versiyonu işte. Yıl 2024 olmuş hâlâ sırtını döndürene kadar mevsimler değişen stoperler var.

Bomboş bir oyuncu maalesef şu an Okan hocanın yaptığı çok hatalı bir durum. Nelsson'un sıkıntısı ne ise oturur konuşur ve çözersin. Metehan savunma yapmayı bilmiyor, cepheden gelen her top yere düştü böyle stoperlik mi olur? İlk hamlelerde geç kalıyor ve sonradan çıkınca alanını boşaltıyor, geri koşar durumda savunma yapması gerektiği durumda yani geniş alan savunmasınıda beceremiyor. Ayakları iyi hepsi o kadar bu da Galatasaray'da stoper oynamasına yetecek bir durum değil.

Kazandığımız bir maç sonrası kendisinin anlaşılması adına çok olumlu oldu, ne ayranımız döküldü ne de tatsız durumlar yaşandı. Kendisinin mevki farketmeksizin Galatasaray forması ile sahaya çıkabilecek herhangi bir futbol becerisi yok, hiç bir özelliği yok. Galatasaray altyapısından A takımına çıkmaya hak kazanan bir oyuncu en az 1-2 tane major özellik gösterebilmeli. Kariyerine Süper lig'de dahi devam edemez, alt lig oyuncusu maalesef.

maçın ilk 10 dksında kırmızıdan önce bile delirtti beni uzun toplarda manajı rahatsız bile edemedi

çok rahat döndürüyor çalım yiyor

AZ maçında ortada kalan toplara denk geldi iyi müdahale yaptı o kadar

hayatta güvenilmez

Derhal ilişiğin kesilmesi lazım, Eyüp maçında giden 2 puanın mimarıydı, bugün de saçma sapan bir iş yaptı, ha kırmızı yanlıştı doğruydu o başka konu ama böyle isimler bu kulüpte bulunamaz, buranın artık bir standartı olmalı ve vasata tahammül olmamalı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kadromuz sıkıntılı yaza kadar oyuncu harcayacak lüksümüz yok Metehan bugünkü hatayı bir daha yapmayacak tetikçiler adam atmak için gözümüzün içine bakıyor.

Malesef Metehan yetersiz.Fazla zorlamamak lazım.Gene kiraya verilmelimi bilmiyorum ama Bu maçta yakmasa başka maçta yakacak.

Bu çocuğa gereksiz bir yük yüklemişiz, henüz gs de ilk 11 veya yedek seviyesinde değil. En az 1-2 sezon anadolu takımında full oynayıp gelişmeli önce

Geri
Üst Alt