#3 Metehan Baltacı

Olup olacağı Anadolu da bize bela olur heralde yıllarca o da ligde tutunabilirse

Biraz dikkat et be kardeşim. Yerli oyuncular benim her zaman zayıf karnımdır, eleştirmemeye çalışırım ama bu maçta puan kaybetsek belki Galatasaray kariyerin bitecekti..

Ben cok bi sey demiycem. Manaj fazla geldi kendisine. Ama oynatmaya devam etmezsek ne olup olamayacagini bilemeyacegiz. Ya ds oynayabilecegi bir Anadolu takimina gitmeli.

Manay denen o çocuğunun koluyla aldığını neden bağırmıon hakeme yahu

Büyük takım stoperi böylesi hata yapmaz 1'e 1'de aldığı pozisyon bile çok kötüydü en azından penaltı yap ama takımını yalnız bırakma böylesi kritik bir avantaj elde edebileceğimiz maçı zora soktu kesinlikle kabul edilemez.

Çok iyi sinyaller vermiyor. Tabi net bir şeyler söylemek için çok erken. Sara için de ilk birkaç maç çöp muamelesi yapılıyordu.

Bebe muamelesi yatmaya gerek yok 22 yaşında kendisi. 19 yaşıdayken kendisinden umutluydum şans bulmasını istiyordum ancak sezon başında da dediğim gibi nerede mal bir herifin oynadığı ligde kendisini oynatabilecek bir takım bulmadan yedek yapmamalıydık. Bu seneyi de gelişim için harcamalıydı.

Emin bunu 8 e katlar 3 e böler dönüp arkasına bakmaz bile.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işler böyle. Genç stoper bazen de yakacak. Ozan Kabak biz ne iyi oynuyor derken her maç penaltı yaptırıyordu vaktinde. Sakatlık ve ceza durumlarında, kupada vs. olabildiğince oynayıp gelişmeye odaklanmalı.

Bu işler böyle. Genç stoper bazen de yakacak. Ozan Kabak biz ne iyi oynuyor derken her maç penaltı yaptırıyordu vaktinde. Sakatlık ve ceza durumlarında, kupada vs. olabildiğince oynayıp gelişmeye odaklanmalı.
Yakacak da bişey de verecek pırıltı yok adamda öne çıkan bir özelliği yok. Metehan ın tavanı ne vaat ediyor ne hayal ettiriyor sana mesela

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başka takımlarda oynayıp gelişmeli bence. Metehan zaten çok beklenti olan bir stoper değildi emin ve ozan gibi. Anadolu takımlarına kiralanıp bol bol oynamalı

Ozan ile bu arkadaşın benzer bir yanı yok hatta Semih Kaya bunun yanında Van Dijk falan kalır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı bombardımanına tutulduk iyi mi :asd:

Altyapıdan çıkan en yetenekli oyuncu Yunus son 10 yılda. Onu da itin ardına soktuk bu yıla kadar. Biraz formdan düştü diye bile neler deniyor yine ilk fırsatta. Metehan'da yıldız kumaşı yok ama gelecekte iyi bir rol oyuncusu olabilir. Bunu iyi takımda oynatarak da yapabiliriz, düzenli oynayacağı bir yere kiralık vererek de yapabiliriz. Kiralama tercihlerimiz genelde berbat olduğu için ben iyi takımda fırsat verme taraftarıyım. Altyapıdan rotasyon oyuncusu bile çıkaramıyoruz yıllardır. Bunu becerebilsek hem kontenjan meselesinde çok rahat ederiz hem de milyonlarca euro cebimizde kalır.

Geri
Üst Alt