#3 Metehan Baltacı

Sağlam sıvadı yine. Nelsson her türlü bundan iyidir de bu sefer de Davinson sağ stopere geçince etkinliği azalıyor.

2.golü göremedim kendimi duvarlara vururken
Yine bu mu hatalı

Siva macini yaktin, bu maci yaktin. Alkmaar'da bi isik verdin, sonra hepsinin icine ettin. Umarim toparlarsin.

berbat ötesi oynuyor
konsantrasyon yok, kademe yok, hiçbişey yok

şu an oynaması bize de kendisine de zarar

37 yasindayim futbola donme karari aldim yaklasik 20 sene sonra. Boyle bi adam gormedim ben ya. Bi adamin her durdugu yer her pozisyon alisi her hareketi falso olur mu. Geldigi yere geri donsun butun takimin duzenini nozuyo yeteneksiz herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Işık veren stoper nedir biliyoruz. Bülent Korkmaz bile inanılmaz hatalar yapıyordu ama genç yaşından beri bu takımın düzenli stoperi olmasının bir sebebi vardı. Çünkü 5 tane mükemmel iş yapıyorsa 1 tane de ciddi hatası oluyordu.

Metehan'ın iyi işi yok.

Adamın vurduğu top ya taca gidiyor ya rakibe.
Hava topu yok.
Bire bir yok.

Ne var lan bu çocukta

Emin Bayram bunun yanında 10 kat daha iyi futbolcuydu daha pozisyon bilgisi yok 1'e 1'de her hafta çatır çatır sıçıyor sürekli gol yediriyor ya da takımın içine ediyor.

Yol yakınken futbolu bırak yada bi,i bırak yeter yaktığın bizi senin yüzünden sanchezde sakatlandi

Işık veren stoper nedir biliyoruz. Bülent Korkmaz bile inanılmaz hatalar yapıyordu ama genç yaşından beri bu takımın düzenli stoperi olmasının bir sebebi vardı. Çünkü 5 tane mükemmel iş yapıyorsa 1 tane de ciddi hatası oluyordu.

Metehan'ın iyi işi yok.

Hava topu yok.
Bire bir yok.

Ne var lan bu çocukta
Alt yapıdan yetişti.
Takımda Eray ve semihten sonra torpilli oyuncu kontenjanı boş kaldı.
Oynama sebepleri bunlar

Metehan'ın iyi işi yok.

Hava topu yok.
Bire bir yok.

Ne var lan bu çocukta
Ozan Kabakta öyle çok iyi işler yaparken müdahalelerinden dolayı penaltı yaptırıyordu ama kalan tüm iyi işleri ön planda olunca kimse yine bir şey demiyordu.

Bunda hiçbir şey yok bomboş char 1 tane iyi olan özelliği varsa 5 tanesi rezil durumda hele ki pozisyon alması amatör topçulardan beter.

Senden olmayacak. Ayağına gelen fırsatı teptin. 3 maçta da çok kötü oynadın.

Ozan Kabakta öyle çok iyi işler yaparken müdahalelerinden dolayı penaltı yaptırıyordu ama kalan tüm iyi işleri ön planda olunca kimse yine bir şey demiyordu.

Bunda hiçbir şey yok bomboş char 1 tane iyi olan özelliği varsa 5 tanesi rezil durumda hele ki pozisyon alması amatör topçulardan beter.

Evet onu diyorum renktaş.

Sen defanstan çok iyi top çıkarırsın, rakibe birebirde müdahalelerin iyidir geçirmezsin ama işte hava toplarında yer tutma hatası yaparsın yedirirsin.

Normaldir derim, hepimiz deriz. Canın sağ olsun, gelişirsin deriz.

Bu çocuğun yaptığı bir tane iyi iş yok sahada.

Ulan futsalcı herifin topu sağına çekeceği o kadar bariz ki, eşşek olsa sola adımlayıp belini kırdırmaz ulan orada allahın futsalcısına.

Bu sene lig +avrupa toplam 4 yada 5.asisti tebrikler evlat
Nelsson çok daha kötü tabi

Bu cocugun avelligi nedir lan? Bitirdin bizi. Kizmayayim diyorum ama affedemiyorum.

Geri
Üst Alt