#3 Metehan Baltacı

Evet onu diyorum renktaş.

Sen defanstan çok iyi top çıkarırsın, rakibe birebirde müdahalelerin iyidir geçirmezsin ama işte hava toplarında yer tutma hatası yaparsın yedirirsin.

Normaldir derim, hepimiz deriz. Canın sağ olsun, gelişirsin deriz.

Bu çocuğun yaptığı bir tane iyi iş yok sahada.

Ulan futsalcı herifin topu sağına çekeceği o kadar bariz ki, eşşek olsa sola adımlayıp belini kırdırmaz ulan orada allahın futsalcısına.
Son 5 dakika salsa yapmayı öğrendi karşısındaki Ali bi sağa yatırdı bi sola bi sağa yatırdı bi sola dans pistine çevirdi.

Yazmaktan parmaklarım eridi ama yine yazalım kendisinin Galatasaray forması ile U-19 takımında bile yeri yoktur çünkü futbol ve stoperliğe dair hiç bir sivrilen özelliği yok. Işık Kaan Arslan falan vardı biz de bir ara aynı onun gibi düz insan. 1. ligde bile oynayamayacak göreceksiniz.
Okan hoca ligi ve avrupa'yı kaybettirene kadar oynatacak, ondan korkuyorum.

olm geçen sıçtın, BAL’da ki cocuklar yapmazdı o elle müdahaleyi,
sana bu kulüp nedenini bilmiyorum ama enayiliğinden diyeceğim gitti 3 sene kontrat verdi

sen şaka mısın? bu ne?

Bu beni çok sinirlendirdi. Daha oynamamali bu takımda.

Baba sende iş yok. Bu taraftar sana arka çıkmaz Ozan gibi bilesin. Arka çıkılacak bir olayın yok çünkü. Üzgünüm.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baya kat edecek yolu var. 1-2 sezon surekli oyniyabilecek kiralik cok iyi gelir kendine bence.

Bir stoper için en önemli şeylerden biri saha içinde rakibine psikolojik baskı yapmaktır. Rakip, ensesinde nefesini hissedecek sürekli.

Abes bi örnek vereceğim; Servet Çetin net meziyetleri zayıf bir stoperdi ama psikolojik olarak rakibe o korkuyu, endişeyi veriyordu.

Rakip takımda topu alan bu çocuğun üstüne koştu. Neden acaba.
Refakat ediyor rakibe sadece hamle filan yok. Bunu gören ceza alanına kadar sokuyor topu

Açıkçası peşin hükümlü olmak istemem ama ben bu çocukta olabilecek bir şey hiç görmedim. İyi olduğu maçlarda da göremedim. Bir defa savunma bilinci yok çocukta, ikincisi çok uzak savunuyor adamını, Üçüncüsü ne teknik ne hızlı. Açıkçası ben olabilecek hiçbir ışık görmedim. Çok zor olur bu çocuk.

Ne sertlik var ne ayak var ne hız ne pozisyon bilgisi bi bok yok bu çocukta. Kim bulmuş la bunu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hoca Metehan 'ı oynatma konusunda bu kadar da cesur olmasın

Bu herif Samet akaydindan daha kotu topçu emin oldum. Sen eline gelen fırsatı değerlendireceksin ama sende kapasite yokmuş onu görmüş olduk

Rakipten top çalmada bayağı zayıf. Hamle yapmak için çok bekliyor.

Yazmaktan parmaklarım eridi ama yine yazalım kendisinin Galatasaray forması ile U-19 takımında bile yeri yoktur çünkü futbol ve stoperliğe dair hiç bir sivrilen özelliği yok. Işık Kaan Arslan falan vardı biz de bir ara aynı onun gibi düz insan. 1. ligde bile oynayamayacak göreceksiniz.
Okan hoca ligi ve avrupa'yı kaybettirene kadar oynatacak, ondan korkuyorum.
Eyüp'te fena değildi şu an bizim için yetersiz çok ışık vermesede ilerde iyi olabilir.Stoper mevki biraz da tecrübe ister.Bir iki sezon istikrarlı oynatabileceği önde oynayan bir takıma kiraya verip izlemek lazım.Oldu oldu olmadı elden çıkaracaksın.

Rakibin 50 bin euroluk 50 kilo somalili çocuğu v. junıor yaptı. :)

Geri
Üst Alt