#3 Metehan Baltacı

Valla ben bu çoçuğu eleştiremem çünkü yılların nelsonu kendisinden daha fahiş hatalar yapıp durduğu hatta gına getirdiği için yıllık 100 ya da belki 200 bin tl ye oynayan bu kardeşimizi mazur görüyorum

Bence stoperden ziyade sağ bek kullanılsa oraya ağırlık verilse daha iyi olacak gibi

Öyle gençte değil 22 yaşına gelmiş, Yunus ve Barıştan 2 yaş küçük eğer zaten bu saate kadar bir şey olmadıysa bundan sonrada olmaz.
Ben bu çocuğu ufak sanıyordum, geçen de yazmıştım, 22 yaşında olduğunu görünce hepten umudu kestim.

Emin Bayram'dan 1 yaş daha büyükmüş. Emin'in de bizim için yeterliliğini sorgulasam da en azından daha olgun duruyordu sahada ve dağınık görüntü vermiyordu. GS seviyesinde olmasa da belki olur diyebiliyordun. Metehan 17-18 yaşında sanki ve bir gelecek vaat etmiyor.

Ozan Kabak dan dun giriyordu ama bu çocuktan stoper olur diyordun. Anında çöktüler zaten görüp. 18-19 yaşındaydı bunları yaparken üstelik.

Şuna bizi reva görenler utansın yav.
2tane bokum takıma hazırlık kampında iyi göründü diye maldini zannetti herifi.

Her maç 2 şer tane gol yiyoruz öylece bakıyor.
Şuna verilen sabırın %1i falan emin bayrama verilmedi.

Bu arkadaştan bi cacık olmaz hata yapmaktan korkan adam bizde oynayamaz 22 yaşındasın bide sabır sabır bi yere kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi daha aylar önceden yazdık Eminden gömlek gömlek aşağıda öne çıkan en ufak bi özelliği yok . Şuan tamamem hocanın Nelsonla arası bozuk olduğu için oynuyor başka açıklaması yok.

nelson oyuna girerken hocanin vucut dili cok bozuktu, tshirt ile ilgili sacma bir diyalog yasadilar sanirim

Metehanla başladğımız her maç rakib 0-1 veya 0-2 önde başlıyor şaka gibi insan her oynadığı maçta hata yapar mı?

Eline şans gelmis değerlendireceksin. Sen takımı baltalamakla mesgulsun umarim bu takımda Türkiye kupasında bile oynamazsin. Ordanda eletirsin bizi

Once Sivas maçı şimdi de bu maçta iki gole sebebiyet vermek hem de pozisyon almadaki yetersizliğinden dolayı... Bizim seviyelerin topçusu olmadığı çok belli Nellson 1000 kat iyidir bundan.

Şimdi twitterda gördüm. Eyüp maçında da yakmış bizi paşamız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt