#3 Metehan Baltacı

G1y3pKUW0AAsv_f

Ben bu herife Eyüp'teyken birkaç maç denk geldim. Yemin ederim orada bile sırıtıyordu. Hâlâ şu takımda yer alabilmesi ve Arda yerine süre bulabilmesi içinde bulunduğumuz durumun özeti mesela. Şu maçta kendisine sorsan oyuna girmek istemezdi. Niye oynadığını ne hoca ne kendisi bilmiyordur.

Yazmaktan parmaklarım eridi ama yine yazalım kendisinin Galatasaray forması ile U-19 takımında bile yeri yoktur çünkü futbol ve stoperliğe dair hiç bir sivrilen özelliği yok. Işık Kaan Arslan falan vardı biz de bir ara aynı onun gibi düz insan. 1. ligde bile oynayamayacak göreceksiniz.
Okan hoca ligi ve avrupa'yı kaybettirene kadar oynatacak, ondan korkuyorum.

Oyuncu başlıklarında sürekli aynı şeyleri yazmak istemediğim için alıntılama yoluna gidiyorum. Yani kimler geldi geçti bu arkadaş mı kaldı o kadar oyuncu arasından ve acısı Okan Buruk bu arkadaştan ümitli olmakla birlikte ciddi süreler verecek gibi.

Metehan bugün tam 20 dakika sağ kanat beki olmasına rağmen stoperin kıçının dibinden ayrılmadı ve rakip soldan 30 metre 40 metre top sürerek gelip içeri top attı ya demedi ki bir kerede şu kanat bekinin üstüne çıkayım neticede 3'lüye 3'lü oynuyoruz yani birebir eşleşmen lazım. Bu kadar mı şu futbol denilen spora uzaksın Metehan kardeşim bırak tekniği taktiği şunu akıl edemeyeceksen sen git hocaya benim işim değil hocam bu futbol de herkes kurtulsun ve yoluna baksın.

Altyapı kontenjanını dolduruyormuş da zartmış zurtmuş. Kadro bir kişi eksik kalsın daha iyi; adam diye güvenilmez hiç değilse.

Semih denen takoz herifin yanında ujfalusi ile çıktığı seviyeyi hatırlayın der susarım.

Oyunculara(hepsi dahil) yapabileceği şeyler yerine kafandaki şeyi yapması için ısrar ettiğin sürece o iş boka sarar.
Kendisi ligdeki çoğu maçta maçların 2. yarısı 3lü stoperde oynatabileceğin bir oyuncu. Türkiye ligi öyle ahım şahım lig değil. Dayı kusura bakmayın a tek özelliği dikine şuursuzca koşmak olan adamlara karşı maldini falan lazım değil.

Keza maçın geneline vurursak eğer beklentiye karşı değerlendirirsek davinson bundan daha kötü bir maç geçirdi.
Şimdi maça tekrar gelirsek kenardakilere anket yapsan oyun seni alayım mı diye ve özellikle takımın çorba edildiği bir dakikada stoper oynayan seni kanat bek olarak oynatayım mı diye sorsan herif soyunma odasına kaçıp giderdi.

Oyuncu bazlı suç aramayı bırakalım(sane denen eleman hariç)

2009lu ogulcan yancel teknigi ve oyun görüşü nedeni ile sağbekken ortasaha oldu

Aha bu çocuk onun da hakkını yiyo

Ogulcani oynat daha iyi

Futboldaki en tuhaf düşüncelerden birisi ne kadar savunmacıyla oynarsan o kadar savunursun düşüncesi. Metehan girdikten sonraki 25 dakikalık süreçte maçın kalan bölümünden daha çok pozisyon verdik. Çünkü Metehan girdikten sonra önde rakip pas hatlarını kıracak hiçbir oyuncu kalmadı, Icardi zaten fiziken bitmişti üzerine Sane ve Barış'ta oyundan çıktı. Uğurcan'la birlikte 6 savunmacıyla kale önünde bekledik böylece rakip her topu sanki duvardan sekermişcesine topladı ve hücum üstüne hücum yaptı. Metehan yerine Ahmed Kutucu girse bile maç bambaşka olurdu o kadar kötü değişiklik.

Bizi sal kardeş bir takıma git. Sen PTT de bile oynayamazsin

Geri
Üst Alt