3. Ön Eleme Turundaki Muhtemel Rakibimiz Belli Oldu

Biz rakiplerin gücünü tabiki de düşüneceğiz bırakın onlarda düşünsün Zaniolo ve Zaha gibi adamları var nasıl durduracağız diye ...

Prag ile beraber en ciddi takım bunlardı sanırım. Market değeri de diğerlerine göre bayağı yüksek.

118 yıllık Galatasaray tarihinin en zor ve en kritik maçı olacak. Tarihimiz boyunca karşılaştığımız en dişli rakip.

daha Play-off'a kalmadan rakip çok zor çok tehlikeli diyenleri anlamadım açıkçası. Play-off'ta da aynısını mı diyeceksiniz?

Memleketim Bulgaristan oldugu icin Ludogoretz takimini cok iyi biliyorum. Bu takim net hafife alinmayacak bir takim. Rakibi 100% ciddiye alirsak iki galibiyetle turu geceriz. Tabi ilk once Zalgirizi gecmek lazim.

Burdaki rakiplere zor diyenler, icinden AL aliriz, SL'de sansli olursak ceyrek finali yapariz diye düsünüyordur...

Bunları geçmeliyiz abi onlar için zor olan biziz normal olan elememiz

Burdaki rakiplere zor diyenler, icinden AL aliriz, SL'de sansli olursak ceyrek finali yapariz diye düsünüyordur...
bizi tedirgin eden, hazir olmamiz ve hazir takimlara karsi oynamak. Mesela Häcken ligde suan 17 macini oynuyor ve cokda
basarili. Östersunds gibi bela olabilir.

yoksa 2-3 ay sonra birak ludoyu genk bragayi bile 3-0,4-0 yeneriz

2 yıl önce Olympiakos 'u 3.turda elemişlerdi. Genelde Avrupa Liginde mücadele eden ve sonuncu olan bir takım. Türk takımlarının Avrupa'da bocalama hastalığına yakalanmazsak rahatlıkla geçebiliriz bu rakibi.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt