Defsnsif olarak vasat üstü herif arkaya adam çok kaciriyor. Vasat üstü dedim diye de boktan anlamı çıkmasın bundan ancak bu herif takımın ofansif bölgesini net bozuyor.
Doğru orta desen yok çok pas hatası yapanlardan birisi.
Takımı yine kontra takımı kurup hadi paslaşın diyorlar ona acayip gülüyorum.
Kardeşim oliviera dışında al kardeşim ver kardeşim yapabilecek oyuncu yok.
Torreirs ve mertens dahil ileri hızlı düşünüp pas atıp tek topla pozisyona sokan adamlar biz hala ova ortaya gelsin pas alsın pas versin. Canı isteyince de musleraya dönsün diye bekliyoruz.

Topsuz oyunda takımin en hızlı 2 oyuncusundan birisi ancak onun bölgesinde top paslaşılarak çıkıyor.
Okan ne takımı ne oyuncuları tanımış maalesef.
Kontrada takımin yerlesiminde sefer topu durdurur kerem-pva ve boey var gücüyle topsuz koşu yapar yunus ortaya gelip alan kapatıp donebilrcek topları hizlıca oynar mertens oliviera ve torreira da hızlıca bu üç oyuncuya önüne top gonderir.
Uygulayacağın taktik bu senede 5g 5 asist altina düşmez bekler.

Bu herif sahada iken beni oynatmayin diye resmen bağırıyor.
Ama ne hikmetse hoca ısrarla 90 dakika forma vermeye devam ediyor.

Bir taç 50 saniye de kullanılır mı.
Hele bir pozisyon vardı 87.dakika mi neydi atağa çıkacaz bu herif eli belinde ortasaha çizgisinin orada duruyor ne bir bindirme ne bir arkadaşına alan açma yok

Donk ne kadar gevşek ise bu ondan 2 kat daha gevşek lakayit lakayit sahada geziyor.
Bir orta açtı top diğer taraftan taç 'a çıktı o derece rezil bir performansı var.

Geçen sene ile alakası yok koca bir sıfır. İyi yaptığı iş yok. Önün bomboş sürsene azıcık topu yav bu kadar mı bitiksin fizik olarak.
Geçen sene ne yapmıştı ki sanki?! Geçen sene de ara ara trollüğüne övenler vardı ama o kadar. Bunun geçen seneki oyununu öven ciddi değildir yani. Olmamalıdır daha doğrusu. Geçen sezon berbattı, yine berbat. Acilen gönderilmeli. Yerine Dubois gibi, Boey gibi Fransa Ligi'nden temposu yüksek bir bek alınmalı.

son şutu atacak adam sen değilsin birader ya, tamam bir iki izlettin de 10 kişi içeri yığılmışken son saniye iken bi keseydin karambole bi şeyler olabilirdi
bunun açtığı ortadan rakibe kontra çıkar başka bisey çıkmaz iyi ki şut çekmiş boşver :asd:

Saka gibi sanki beni oynatmayin artik üzerine performans sergiliyor her yaptigi sey amatör liglerde bile yapmazlar ben daha ne diyim

Hücum anlamında evet çok kısıtlı bir bek performansı sürdürüyor ama hücum anlamında öne çıkan hücum oyuncumuz bile olmadı 4 resmi maçta. Gomis'in golcü vuruşları dışında ah be bu da kaçar mı dediğimiz doğru dürüst pozisyona bile giremedik. Oyun kurulumunda bence yeterli bir bek içeri kat edip takımı rahatlatıyor. Savunma anlamında yetersiz görülüyor rakipler oradan sürekli geliyor ama bunda yalnız kalmasının etkisi büyük, Kerem kardeşimiz neredeyse kendisine hiç yardımcı olmuyor. Nasıl ki kendisi hücuma çıkmadığı anda ya da çıkıp bitiremediği anlarda linçleniyorsa Kerem savunma anlamında hiç eleştiri almıyor nedense. Kerem gol atsa, attırsa vs hiç göze batmayacak aslında PVA'nın performansı ama Kerem ile uyumsuz görüntü içindeler bence. Birbirlerini hiç tamamlayacak oyun oynayamıyorlar. Bu konunun acilen çözüme kavuşturulması lazım. Yunus-Boey sağ kanatta daha fazla etkili ikili olarak görünüyor net şekilde.

Gecen yil buyuk maclarin hepsinde iyiydi. Bu yil buyuk kucuk demeden rezil oynuyo.

Futbolcularımızı övmemiz lazım. Sol stopere inanılmaz isabetli geri pas veriyor. Bu gözden kaçmasın. Rica ediyorum.

Geri
Üst Alt