Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.929
- 44.028
- 4.333
Defsnsif olarak vasat üstü herif arkaya adam çok kaciriyor. Vasat üstü dedim diye de boktan anlamı çıkmasın bundan ancak bu herif takımın ofansif bölgesini net bozuyor.
Doğru orta desen yok çok pas hatası yapanlardan birisi.
Takımı yine kontra takımı kurup hadi paslaşın diyorlar ona acayip gülüyorum.
Kardeşim oliviera dışında al kardeşim ver kardeşim yapabilecek oyuncu yok.
Torreirs ve mertens dahil ileri hızlı düşünüp pas atıp tek topla pozisyona sokan adamlar biz hala ova ortaya gelsin pas alsın pas versin. Canı isteyince de musleraya dönsün diye bekliyoruz.
Topsuz oyunda takımin en hızlı 2 oyuncusundan birisi ancak onun bölgesinde top paslaşılarak çıkıyor.
Okan ne takımı ne oyuncuları tanımış maalesef.
Kontrada takımin yerlesiminde sefer topu durdurur kerem-pva ve boey var gücüyle topsuz koşu yapar yunus ortaya gelip alan kapatıp donebilrcek topları hizlıca oynar mertens oliviera ve torreira da hızlıca bu üç oyuncuya önüne top gonderir.
Uygulayacağın taktik bu senede 5g 5 asist altina düşmez bekler.
Doğru orta desen yok çok pas hatası yapanlardan birisi.
Takımı yine kontra takımı kurup hadi paslaşın diyorlar ona acayip gülüyorum.
Kardeşim oliviera dışında al kardeşim ver kardeşim yapabilecek oyuncu yok.
Torreirs ve mertens dahil ileri hızlı düşünüp pas atıp tek topla pozisyona sokan adamlar biz hala ova ortaya gelsin pas alsın pas versin. Canı isteyince de musleraya dönsün diye bekliyoruz.
Topsuz oyunda takımin en hızlı 2 oyuncusundan birisi ancak onun bölgesinde top paslaşılarak çıkıyor.
Okan ne takımı ne oyuncuları tanımış maalesef.
Kontrada takımin yerlesiminde sefer topu durdurur kerem-pva ve boey var gücüyle topsuz koşu yapar yunus ortaya gelip alan kapatıp donebilrcek topları hizlıca oynar mertens oliviera ve torreira da hızlıca bu üç oyuncuya önüne top gonderir.
Uygulayacağın taktik bu senede 5g 5 asist altina düşmez bekler.