#3 Patrick van Aanholt

Salakca tercihleri göze batmaya başladı. Gezmeye geldiğini sanıyor buraya sanırım adami ipe dizerler

Sol taraf otoban oldu nerelerdesiniz Patrick bey?

sondaki atraksiyonu çok gereksizdi orda top kaptırılmamalı ✋
hemen hemen her mac yapti bu tur bindirirken on alanda kaptirip kontra yedigimiz kareleri....
bugunde aynisi oldu. 2.dikkatimi ceken ise, babel gibi *ball hogvari top ezmesini sezdim kimi anlarda.....
basit ve sade oynadiginda etkili ikiye bir mini verkaclari veya cizgidne one dikine duzgun paslari oluyor...bu minvalde devam etmeli diger turlu degil.

hemen hemen her mac yapti bu tur bindirirken on alanda kaptirip kontra yedigimiz kareleri....
bugunde aynisi oldu. 2.dikkatimi ceken ise, babel gibi *ball hogvari top ezmesini sezdim kimi anlarda.....
basit ve sade oynadiginda etkili ikiye bir mini verkaclari veya cizgidne one dikine duzgun paslari oluyor...bu minvalde devam etmeli diger turlu degil.

kendini kanat sanmak suretiyle fazla içeri giriyor ve kaptırınca geri dönemiyor ki golde kaptırdığı yerden geriye koşması imkansız ztn
ha çikıldaouya verdiği pasa brawo demek şarttır

Ligin en kötü pozisyon alan beki biz de. Bunu isteyenler vardı bir de komedi.

Defansa yardım etmiyor diye eleştirilmesi gereken kerem değil pva'dır

Kendisi için ciddi soru işaretleri var

Sarachi'yi aratıyor şu anda

Yerine Ömer oynasa fark etmez o durumda şu anda

Gerçi önünde Kerem beyefendinin oynaması da ciddi bir sıkıntı

İleri gitmiyor arada gidince de geri dönmüyor. Ne iğrenç bir bek bu..

Geri dönüşleri sıkıntı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.7M, 3 sene, yaş 31. Bu adamdan kurtulup, Boey’in solağını koymamız lazım yerine. 3 günde 1 maç temposunu kaldıramıyor, çok daha fazla bindirmeli ve geri dönebilmeli.

Geri
Üst Alt