Rezil bu adam, durup durup ara ara gelip yazacagim. Daha 5.macinda yazmistim, IQ sorunu var. Birde gidip penalti kullanip onu da kacirdi. Bana sanki yapmasi greken isini super yapiyor.. Defansi yok gibi birsey ofansta da pas hatasi olmazsa olmazi. Kademe zaten hak getire..

Adamın kanadı otoban oldu. Kenardan biride uyarmadı çıkma kardeşim öndeyiz ilk önce savunmanı yap diye.

Sadece karcirdigi penalti degil birde yedigimiz penaltidan önce ofsayti yedi, tarafi otoban oldu. Diger yorumcu olmazsa iyi oynadi dicek nihat kahveci nutsporda.
Inanilir gibi degil, nasil mac bakip bakip yorumluyorlar?

Kim buna penalti kullan dedi

Takimda penalti kullanacak topcu mu kalmadi

☆☆☆☆

Neymiş, 6 numarayı bu gerizekali giyiyor diye penaltı'yı bu atmış.

Cok absürd bir şey...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mabadimizdan haber soylememeye özen gosterelim

Bunun yüzünden her maç oynadığı kanadı rakip otobana çeviriyordu. Dün akşam penaltı kaçırdığı yetmezmiş gibi üstüne bunun boş bıraktığı kanattan 2 gol yedik. Bu futbolcu müsveddesi 2 milyon euro'ya yakın para alıyor oynadığı futbol 5 para etmez.

Solaksin, kalecinin en guclu tarafi sagina penalti atiyosun. Saka gibi. Domenec Torrent'in iyi hoca olup olmadigini PvA'ya duran top kullandirip kullandirmamasindan anlayacagiz 3 mac sonra.

Başka bir topçu olmaya başladı harbiden Hayri Cund'un 6 ay sonra haklı çıkması için mermer tokatlıyorum şu anda

Diyecektim ki penaltıyı kaçırdı inanılmaz bir adam ya :D

fazla kaşındın fmci velet muhattap olmayacaktım da meydanı da boş bıramak olmaz
maddeler halinde yazıp neden armut olduğunu sana ispatlayacağım ve postun sonunda aa ben armutmuşum diyeceksin
- senle olan pva diyaloğu senin hiç izlemediğin bi topçuyu fm puanlarına göre değerlendirip benim gibi adamı pek çok kez izlemiş biri ile chat yapmağa kalkmandı
- ben adamı beğendiğimi belirttim ve adam gibi yazaraktan bu hususta diyaloğa girdiğim kişilere de teknik ve hücuma iyi çıkan ama defansı kötü ve geriye dönüşleri sıkıntılı olan biri olduğunu da ekledim
- sen velet olduğun için 10 ay önceki sohbetin aklında kalan kısmı hc: pva iyi, belhanda trollüğü yapıp komik olan ufaklık: pva kötü olmuş
- gelinen noktada dediğim gibi teknik ve hücuma iyi çıkan ama defansı kötü ve geriye dönüşleri sıkıntılı olan biri olduğu teyit edilmiştir. daha itidalli oynadığı avrupa maçlarında defansif zaaflar vermediği ve sağlam oynadığı görülmüştür. ayrıca soldan oyun kurulumundaki katkısı oynamadığında daha belirgin olmaktadır.
- gelelim senin fmden ibaret olan futbol değerlendirmene
- izlemediğin pvayı aklınca gömdüğün gibi izlemediğin assunçodan da felaket bir beklentiye girmişsin: #12 Gustavo Assunçao. bana 50 tane pva mesajı atacağına bunu izah et neden felaket ümitli olduğun adam abuk subuk heriflerin oynadığı orta sahada şans bulamadı diye. ft fln deme torrent de ilk maçtan aytaçı tercih etti.
- bi daha da salak saçma msjlar atma, mermer yerine de kendi kafanı tokatlayabilirsin

hataysporlu oyuncu bu pva nın nasıl bir zarar olduğunu itiraf etmiş zaten dün maçtan sonra. rakipler çözmüş maden gibi kazıyorlar bunun tarafını. onlarca golü bunun otoban gibi yaptığı sol taraftan yedik. ben hayatımda böyle sol bek görmedim. bazı pozisyonlarda kameranın kadrajında bile değil herif ilerde forvet gibi takılıyor.

fazla kaşındın fmci velet muhattap olmayacaktım da meydanı da boş bıramak olmaz
maddeler halinde yazıp neden armut olduğunu sana ispatlayacağım ve postun sonunda aa ben armutmuşum diyeceksin
- senle olan pva diyaloğu senin hiç izlemediğin bi topçuyu fm puanlarına göre değerlendirip benim gibi adamı pek çok kez izlemiş biri ile chat yapmağa kalkmandı
- ben adamı beğendiğimi belirttim ve adam gibi yazaraktan bu hususta diyaloğa girdiğim kişilere de teknik ve hücuma iyi çıkan ama defansı kötü ve geriye dönüşleri sıkıntılı olan biri olduğunu da ekledim
- sen velet olduğun için 10 ay önceki sohbetin aklında kalan kısmı hc: pva iyi, belhanda trollüğü yapıp komik olan ufaklık: pva kötü olmuş
- gelinen noktada dediğim gibi teknik ve hücuma iyi çıkan ama defansı kötü ve geriye dönüşleri sıkıntılı olan biri olduğu teyit edilmiştir. daha itidalli oynadığı avrupa maçlarında defansif zaaflar vermediği ve sağlam oynadığı görülmüştür. ayrıca soldan oyun kurulumundaki katkısı oynamadığında daha belirgin olmaktadır.
- gelelim senin fmden ibaret olan futbol değerlendirmene
- izlemediğin pvayı aklınca gömdüğün gibi izlemediğin assunçodan da felaket bir beklentiye girmişsin: #12 Gustavo Assunçao. bana 50 tane pva mesajı atacağına bunu izah et neden felaket ümitli olduğun adam abuk subuk heriflerin oynadığı orta sahada şans bulamadı diye. ft fln deme torrent de ilk maçtan aytaçı tercih etti.
- bi daha da salak saçma msjlar atma, mermer yerine de kendi kafanı tokatlayabilirsin
İncinmişsin sen kıyamam :(

hataysporlu oyuncu bu pva nın nasıl bir zarar olduğunu itiraf etmiş zaten dün maçtan sonra. rakipler çözmüş maden gibi kazıyorlar bunun tarafını. onlarca golü bunun otoban gibi yaptığı sol taraftan yedik. ben hayatımda böyle sol bek görmedim. bazı pozisyonlarda kameranın kadrajında bile değil herif ilerde forvet gibi takılıyor.
İşte bu kadar devasa bir zaafiyet yaratırken hücumda uçup kaçsa bile umrumda değil

İşte bu kadar devasa bir zaafiyet yaratırken hücumda uçup kaçsa bile umrumda değil
hücumda da uçup kaçmıyor ayrıca, sürekli ilerde olduğu için etkiliymiş gibi görünüyor. ama böyle bir defansif zaafiyete dani alves olsan bile hiç bir takım dayanamaz. böyle bir futbol tarzı yok

hücumda da uçup kaçmıyor ayrıca, sürekli ilerde olduğu için etkiliymiş gibi görünüyor. ama böyle bir defansif zaafiyete dani alves olsan bile hiç bir takım dayanamaz. böyle bir futbol tarzı yok
Valla önce bir orta saha kaleci problemlerini halledelim de sol beki filan sonra düşünürüm reis inan. Bugün itibariyle kaleci ve orta saha gelmediği her an zarar

Geri
Üst Alt