fazla kaşındın fmci velet muhattap olmayacaktım da meydanı da boş bıramak olmaz
maddeler halinde yazıp neden armut olduğunu sana ispatlayacağım ve postun sonunda aa ben armutmuşum diyeceksin
- senle olan pva diyaloğu senin hiç izlemediğin bi topçuyu fm puanlarına göre değerlendirip benim gibi adamı pek çok kez izlemiş biri ile chat yapmağa kalkmandı
- ben adamı beğendiğimi belirttim ve adam gibi yazaraktan bu hususta diyaloğa girdiğim kişilere de teknik ve hücuma iyi çıkan ama defansı kötü ve geriye dönüşleri sıkıntılı olan biri olduğunu da ekledim
- sen velet olduğun için 10 ay önceki sohbetin aklında kalan kısmı hc: pva iyi, belhanda trollüğü yapıp komik olan ufaklık: pva kötü olmuş
- gelinen noktada dediğim gibi teknik ve hücuma iyi çıkan ama defansı kötü ve geriye dönüşleri sıkıntılı olan biri olduğu teyit edilmiştir. daha itidalli oynadığı avrupa maçlarında defansif zaaflar vermediği ve sağlam oynadığı görülmüştür. ayrıca soldan oyun kurulumundaki katkısı oynamadığında daha belirgin olmaktadır.
- gelelim senin fmden ibaret olan futbol değerlendirmene
- izlemediğin pvayı aklınca gömdüğün gibi izlemediğin assunçodan da felaket bir beklentiye girmişsin:
#12 Gustavo Assunçao. bana 50 tane pva mesajı atacağına bunu izah et neden felaket ümitli olduğun adam abuk subuk heriflerin oynadığı orta sahada şans bulamadı diye. ft fln deme torrent de ilk maçtan aytaçı tercih etti.
- bi daha da salak saçma msjlar atma, mermer yerine de kendi kafanı tokatlayabilirsin