Uzayli dizisinde adamin 3. ve 4. elleri yanlardan cikiyordu, PvA'nin eli aynen oyle cikti veya sanki nanik yapar gibi cikti 😁

Penaltı pozsiyonuna kadar gayet iyiydi.

zannaediyorum torrentin bir dokunuşu varsa o da bu adamın oyunu olabilir

içe kateden ve keremle koridorları paylaşan oyun kendisine yaradı

en consistent oyuncumuz olabilir

defansi iyi olmayabilir ama bu adamin 3 gol 3 asisti var bu sene. benim hatirladigim en az 10 tane gollük pasini hic ettiler.

sampiyon olacak bir kadro kurulursa van aanholt cok is yapar. hücum gücüyle rakipleri bogariz

Sene başından beri defansif oyunu yüzünden fazlasıyla eleştirdim ama takımın geri kalanını izleyince fazla yüklenmişim diyorum PvA özelinde. En azından adam futbolcuya benziyor

Çok asisti yendi sen başından beri yav 10 tane yapardı en az.

Ilk golde kereme o muthis uzun pasi atanda anholttu sanırım.bence cok iyi bi hücum solbeki.

böyle bek mi olur allah aşkına?

oynadığı her maç rakipler kanadını koridor yapıyor. hücuma çıkıyor denmiş, bir sol beke "hücumcu bek" deniyorsa, o bek, savunma şartlarının asgari kadarını yerine getirip, ÜSTÜNE hücuma da çıkıp, efektif oluyor demektir.

bizimki savunma yapmıyor ki, paso hücumda. bundan olsa olsa hücum sol kanadı olur.

ayrıca geriyi boşlayıp o kadar ileriye çıkıp 3 gol 3 asist de olsun bir zahmet.

özetle kesinlikle ziyan bir oyuncu. seneye babel'in de olmayacağını düşünürsek, inch bir yere postalayabiliriz kendisini.

golden önce orta sahadan attigi pas gayet iyiydi. orta saha oyuncunun attigi pas.

sol kanat oyuncusuna sol bek diyorlar ilginç. Ömer bayram ile birlikte ligde en az 30 gol yedirdiler sol kanattan.

Geri
Üst Alt