Bugün çok iyi olmayışına üzülmedim ama 2.yarı kenarda sahada ömer bayramı görünce maçı kapatasım geldi bizi mahkum etme şu adama hazır hale gel bir an önce

Defansif olarak iyi, ofansı ise şimdilik vasat göründü ama zamanla daha da iyi olabileceği sinyallerini de verdi. Tecrübesiyle takıma oldukça katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Defansif olarak iyi, ofansı ise şimdilik vasat göründü ama zamanla daha da iyi olabileceği sinyallerini de verdi. Tecrübesiyle takıma oldukça katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Ayni maci izlemedik. Ofansif yonunden kastin paslarin adrese teslim lmasi ise, bu adam 30+ yasinda. Olacagi en fazla bu :)

Hücumdaki etkinliğini zaten EPL 'den biliyoruz, daha geldiği ilk maçta doğru koşularıyla bindirmeleriyle hatta topla çıkışlarında işin hücum yanında işin rengini değiştirebileceğini belli etti ama Euro 2020 'de gördüğümüz şeyin aynısı ilk maçında Galatasaray 'da devam etti

Ortalarının kalitesini zaten geçtim de ortalarının tercihleri bile yanlış, yerden/havadan gönderdiği ortalar çoğu zaman isabetsiz kalıyordu St. Johnstone maçında da en azından ilk 45 dakika için böyle devam etti bu durum

Acaba diyorum önünde orta kalitesi olan, ceza sahasına top göndermeyi bilen bir kanat oyuncusuyla nasıl olur ? bu isim de Kerem / Barış veya Babel filan olmamalı aklıma sadece Emre Kılınç geliyor bu konuda

İşin açıkçası sol bekimiz PvA olacaksa sol kanat/forvet olarak Emre Kılınç 'ın oynamasından yanayım

Bana göre en gereksiz transfer. Free diye yıllık en az 2 mio euro bağladık.

Sol beke de gençlerden devam edilmeliydi

Bana göre en gereksiz transfer. Free diye yıllık en az 2 mio euro bağladık.

Sol beke de gençlerden devam edilmeliydi

Demek istedigini anliyorum ama sunu atlamamak lazim. Sadece genclerle basari riski yuksek oluyor ya da daha uzun zaman aliyor. Araya birkac tane tecrubeli ama bal yapacak oyuncu bulundurmak gerekiyor. PVA o yuzden degerli ustelik bonservis odenmedi ve tecrube satin aliyorsun. Fiziken de 2 sene cok rahat gidecek gibi. Tabi umariz ki sakatlik vs olmaz.

Takıma arkadaşlık anlamında girememiş. Babel gizli işsizinin takımdan gönderilmesi katkı sağlayacaktır.

Çok aşırı beğenmedim tabii daha takıma alışacak ancak ilk 11 den 7.ci beğendiğim kişi felan olur yani. Vasat oynadı ama sıkıntı yok yeni oyuncu takım birbirine alışacak.

Pek iyi sinyaller vermiyor. Umarım kondisyonla alakalıdır.

Sadece 2. yarı maç 1-1 devam ederken kenardan bir EPL ortası kesti, tabii Diagne denen andaval vuramadı.

İçimden keşke Mohamed oyunda olsaydı dedim. Onun dışında tek bir olumlu hareket görmedik. :red:

sezon içinde yabancı sınırı da göz önüne alındığında formayı ömer'e kaptırır.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoca bayılır bu adama. Tam hocanın istediği bek. Hücumdayken pozisyon alışını, atağa katılışını gördükçe hocanın kenarda şu halde olduğuna eminim; 🤤

Arka tarafı zaman zaman umursamayan, hücumu çok seven birisi zaten. Kondisyonundan da ziyade takım oyunu oturup, transferlerle birlikte oyuncu grubu birbirine alıştıktan sonra sürpriz skor ve hücum katkısı vereceğini düşünüyorum. Cica - Kerem - PvA üçlüsünün hücum organizasyonlarını, uyumunu çok merak ediyorum.

Ayrıca orta açmasını beklemeyin, öyle bir adam değil PvA. EPL takip edenler az buçuk bu adamı tanıyordur zaten. Bol bol ver-kaç dener, savunma arkası koşu dener, tek toplarla hücuma katılır, ceza sahası içine kanat forvet gibi sık sık girer. Bazen de arka tarafı unutur kanadını otobana çevirtir. Ayağa pas, hızlı hücum istiyorsak doğru isim.

Geri
Üst Alt