Yalnız Kerem çıkınca toparladı biraz

Barış'da fena oynamadı sanki

asist yapti diyebiliriz

nacizane, ilk alindigi donem - sonrasinda oynadigi maclar ozelinde ara ara vurguladigim *invert tur kanat bek tipolojiler de olmazsa olmaz olan ; ice girisleri topla yapmasi veya en azindan topu invert tur ice(yay onu) bulusturmayi bolca denemeli - vurgusunu bolca yapmistim alindiginda ozellikle.
< - bunu yaparken, misal, bugune donersek, bugun yaptigi gomis'e yay onune attigi distan ic one pasi dusunmesi alkisi hak eden pas secimi. gol oldugundan dolayli bence de asist.

>
bu noktalari , ustte belirttigim sekilde kendisi toplu topsuz yapamiyorsa(invert tur cikis ve gecisleri) , en azindan bugun verdigi o pasin benzerlerini maclarda denemeyi her daim dusunmeli ve de sezon geneline yaymali.

defansif olarak ise,
zaten one ciktiginda arkasi bolca bos kaldigindan stopere yuk binmesi konusunu da daha once diger maclar ozelinde yerine gore deginmistim kendimce. eksi arti denkleminde.

Futbolda birkaç pas opsiyon varken uzaktaki oyuncuya daha zor olan pası doğru 1 şiddet ile arkasındaki stoperi geldiği yönün tersine atmak suretiyle tek kontrolde ekarte edebileceği şekilde pas vermek olumlu bir hareket sayılır. Neticesindeki vuruş da gol olunca bu pas asist oluyor. Top Gomis'in ayağına haybeden gelmedi herhalde.

Patrick van Aanholt: "Eleştiriyi, galibiyet hırsıyla söylenen birçok şeyi kabul eder tolere edebilirim ancak, bu ırkçı yoruma karşı 2022 yılında yorum yapmaktan ben bile utanıyorum."

1660946016163.png

Tamam defansın kötü ama ofansif anlamda da yoksun. Caner gözleri kapalı senden daha iyi orta açar.

Kaç kere söyledik, isterseniz maç sonları gelip sabaha kadar övün bu futbol zekası 0 olan şahsı, bu adamla olmaz. Sabri'nin yabancı versiyonu, hatta Sabri bundan iyi topçuydu. Rezil bir lig için bile yeterli değil. Ki Galatasaray Avrupa hedefleri olan bir kulüptür.

Mümkünse bek alırken önce orta açabiliyor mu diye teste sokalım
Çare belli.
ade79b5eb66a072ac71a5bb0d277ed46.jpg

Geri
Üst Alt