bi ara pozisyon kaybetmekten orta alanda dolanıyordu. Onun kanattan gol katkısı alamadığımız gibi golde yedik.

60 gibi çıkmalı ve Ömer girmeliydi

Dün iyi oynadı aslında ama kolay kolay asist yapabilecek bir adam değil. Aslında bilekleri fena değil ama kafası bir değişik çalışıyor, her seferinde saçma yerlere pas atıyor.

bi futbolcuyu 2 maçta silmemek gerektiği düşünürdüm hep ama bu herifi izlediğim 2. maçta tam bir facia olduğu kanısına vardım çünkü aynı maç içinde 5 yaşındaki çocuk zekasına defalarca kez döndüğünü şaşkınlıkla izliyorum her seferinde.

Adam soldan girip atabileceği en kötü yere attı pası. Arkaya atsa yine goldü. Kalktı rakibe verdi pası.
Kötüydü. Hatta son maçlarda hep kötü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel*2 geldiğinden beri diyorum. Bu adamı oynayabileceğin 2 yer var ya orta sahada sol orta yapıp pas istasyonu yaparsın yada defansı boşver sen ofans oyna artık kanat forvetsin dersin 3. Bir alternatifi yok.

Ceza sahası arkasına kaçırırsan onyekuru gibi performansı da alırsın, herif istediğinde vitesi artırıyor ama şu anda pek sallamıyor kasmıyor gibi.

Babel*2 geldiğinden beri diyorum. Bu adamı oynayabileceğin 2 yer var ya orta sahada sol orta yapıp pas istasyonu yaparsın yada defansı boşver sen ofans oyna artık kanat forvetsin dersin 3. Bir alternatifi yok.

Ceza sahası arkasına kaçırırsan onyekuru gibi performansı da alırsın, herif istediğinde vitesi artırıyor ama şu anda pek sallamıyor kasmıyor gibi.
ya kassa ne olacak
oyun zekasi yok karar verme leş

yenilen 2. golde sorumlu olsun olmasin ayri mesele de bu sezon sol koridordan yedigimiz kacinci gol bu kardesim biktim yaw

Maçta bir ara orta saha da dolanıyordu. Bu seviyeye gelmiş birinin maçta konsantrasyon kaybı af edilir değil. Zaten bunun yüzünden 2. golü yedik.

Maçta bir ara orta saha da dolanıyordu. Bu seviyeye gelmiş birinin maçta konsantrasyon kaybı af edilir değil. Zaten bunun yüzünden 2. golü yedik.
aynı şeyi başka maçlarda da yaptı. bazen geçici hafıza kaybı yaşayıp ortasaha göbek bölgesinde dolaşıyor dakikalarca. kenardaki de izliyor

ya kassa ne olacak
oyun zekasi yok karar verme leş
Tamam işte bunu oynanacağın yer ofansif kanat girsin vursun yada tekniğiyle ortada top dağıtacak koşmak istemediği maçlardaki bunu yapıyor bakıyor ortada topu dağıtacak adam yok adet olarak üstünlük sağlama adına herif ortaya geçiyor.

Robot gibi çizgilerini çekip ne yapacağını söyleyeceksin yapacak öbür türlü siz tecrübelisiniz çıkın oynayın dersen bu takımdan bir bok olmaz.

garip 1 heriph

ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. gol atsalar 2 asist yapabilir diyosunuz ama onu ömerde yapıyor

Sabaha kadar iyi oynasin, o veremedigi pas macin kirilma aniydi.

Bizde malesef bu tip oyuncu cok futbol zekası zayıf pas vercegi yerde vermez vurcagı yerde pas vermeye Kalkar halilde böyle

Yalniz 2.yari fenerbahce adami durduramadi .Kendi kendini durdurdu sadece 3 tane net asist yapabilirdi.2sini bizimkiler harcadi .Digerini kendi.

2 orta yaptı diye millet övmüş.bi kere adamda oyun disiplini denen şey yok.sahada kafasına göre takılıyor.taç atışlarını bile beceremiyor rakibe atıyor çoğunu ben ne diyeyim.
Yazık günah 3 sene 6 milyon buna gömeceğine o kadar para harcadık 3-3,5milyon daha verio solbeke potansiyelli birini alsaydık.en azından elimizden çıkarma şansımız olurdu

Geri
Üst Alt