bu aralar gayet iyi çok net golleri kaçırdılar yoksa en az 5 asisti vardı

Kaç tane top çeviremedi ön direğe kesti. Bi tane asist yaptı diye iyi demekte ne biliyim. Oyun içinde iyiydi ama duran toplarda leş

Top çeviremedi mi? Onların hepsi -kötü de olsa- organizasyondu. Ön direğe Marcao ya da Mo koşu atıyordu ve yakın geçiyordu toplar, 1-2’sinde de kafayı vurdu Marcao ancak kötü çevirdi. Adam duran toptan 3 asist yapabilirdi benim hatırladığım. Nelsson’un kafası, Feghouli’nin kafası ve Diagne’nin golü. 3 kere duran toptan etkili olduğumuz başka maç hatırlamıyorum. 2 de saha içi asisti vardı. Halil ve Mustafa. Üstelik duran topu daha iyi kullanan oyuncumuz yok. Cicaldau’dan daha iyi bana göre. Cica topları isabetli ancak yüksek ve yumuşak gönderiyor, takım kısa ve topa iyi kafa vuran oyuncumuz olmadığı için etkisiz kalıyor. Sert kesen oyuncunun kullanması daha iyi. Elbette daha iyi bir oyuncu alınması şart duran top için ancak eldeki en etkili kullanan oyuncumuz kendisi. Bu durum acı olsa da...

Duran toplari felan kötü kullandığı yok bizimkiler kafa vurmayı bilmiyor.

1 aydır içerdeydim(ban yedim) ,neden olduğunu bile bilmiyorum.

Her maç asist yapıyor ama bu asistleri değerlendirecek adam akıllı golcümüz yok,klasik olacak ama gomis reyis olasaydı adamın 5 asisti vardı şu ana kadar !
Dün biri altı pasta direği kıracaktı az dibine yavaş vursa gol olacak ama kazma sert vurmaktan başka bişey bilmiyor.

Hakkini vermek lazim,2 haftadir hucumda cok iyi.malatya maciyla beraber net 3 asisti yendi adamin.diagne ve mohamede cevirdigi toplar güzeldi cidden.son macta kornerleri de cok iyiydi.duzelmesi isimize gelir

Dün uzun zaman sonra ilk defa beğendim, yine de yedeği Ömer Bayram olmamalı yerli bir sol bek bulmamız gerekiyor PvA 'un arkasına. Gerektiğinde dinlendirirsin gerektiğinde ligde yerli sol bekini oynatırsın öyle bir adam lazım bize

Bazen alıklık yapsa da bence de iyi oynuyor.
Bu takima Gomis alinsin en az 4 - 5 asist yapmazsa ne olayim.

1 asist yapti 2 tanede net asistini yediler bu adam kaleye vuruncada sovuyoruz.2 tane net asist .Marcao oynamaya basladigindan beri ligte çok iyi oynuyor.

Dün uzun zaman sonra ilk defa beğendim, yine de yedeği Ömer Bayram olmamalı yerli bir sol bek bulmamız gerekiyor PvA 'un arkasına. Gerektiğinde dinlendirirsin gerektiğinde ligde yerli sol bekini oynatırsın öyle bir adam lazım bize

Uğur Çiftçi hakkında ne düşünüyorsun renktaş? Eren Elmalı’yı hücumda beğeniyorum ama savunmada çok fazla aksıyor. Uğur’u beğenmesemde hem tecrübe hem de standardı belli bir bek performansı gösterebilir diye düşünüyorum. Yedek için daha değerli bizim için. Maliyet önemli tabii. 10 milyon TL’ye falan isterim.

Bazen alıklık yapsa da bence de iyi oynuyor.
Bu takima Gomis alinsin en az 4 - 5 asist yapmazsa ne olayim.

Mostafa’nın en büyük sıkıntısı bence sürekli stoperin kucağında olması. PvA çizgiye iniyor, boşta kimse olmayınca rastgele çeviriyor. Gomis topsuz bir ileri iki geri yapıp boşa çıkıyordu. Golü atıyordu. Mostafa sürekli altı pasa koşuyor, halbuki bir anda durup savunmayı yanıltsa ya da geri çıksa boş kalacak. Diagne, Gomis kadar olmasa bile boşa çıkıyor ancak bitiremiyor. Cidden Gomis fark yatırdı.

MM'ye % 100lük asist

Halil'e %100lük asist

Durmadan, yorulmadan yapılan hücum bindirmeleri

Duran top asisti

Ama kötü.

Ligde daha fazla katkı veren hangi sol bek var merak ettim.

abi oyle deme futbol duayenleri bunu da cop diyor

nelsson cop
cicaldau cop
morutan cop
eskiden marcao da coptu
berkan cop
gedson cop

bunlara genc yetenek degil 33-34 yaslarinda ribery, gignac, 38 yasindaki gomis lazim

Takintili sapkin taraftarimizin yok yere gunah kecisi yaptigi bir adam... Geldiginden beri kotu oynadigi mac sayisi iyi oynadigi mac sayisindan azdir oysa. Suru psikolojisi sonucu hedef belirlendi bu herif ama ozellikle bu yasina ragmen yogun mac trafigindeki tempo istikrari beni benden aliyor

Uğur Çiftçi hakkında ne düşünüyorsun renktaş? Eren Elmalı’yı hücumda beğeniyorum ama savunmada çok fazla aksıyor. Uğur’u beğenmesemde hem tecrübe hem de standardı belli bir bek performansı gösterebilir diye düşünüyorum. Yedek için daha değerli bizim için. Maliyet önemli tabii. 10 milyon TL’ye falan isterim.

Mostafa’nın en büyük sıkıntısı bence sürekli stoperin kucağında olması. PvA çizgiye iniyor, boşta kimse olmayınca rastgele çeviriyor. Gomis topsuz bir ileri iki geri yapıp boşa çıkıyordu. Golü atıyordu. Mostafa sürekli altı pasa koşuyor, halbuki bir anda durup savunmayı yanıltsa ya da geri çıksa boş kalacak. Diagne, Gomis kadar olmasa bile boşa çıkıyor ancak bitiremiyor. Cidden Gomis fark yatırdı.
İşin açıkçası Ömer Bayram ne bileyim Emre Taşdemir Umut Meraş gibi son dönemde milli takımda forma bulan adamlara kıyasla 100 kat daha sol bektir Uğur Çiftçi bir dde Cemali Serter var takip edilmesi gerekiyor

nefretlik/kufurluk hareketleri var maçta insanı çıldıracak cinsten ama 2-3 maçtır daha katlanılabilir bir performansı var

Evet, dun Fegh de sorun yasadi. Mustafa istiyorki top rakibin icinden gecsin ve vurayim

Geri
Üst Alt