Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatının topunu oynadı bunu kesin ömer oynasın diyordum@Onur Kara Başlığı kardom açmış kötü çıkma ihtimali yoktu diyelim![]()
Emaneti olan formayı aldı geri vermez inşallahHayatının topunu oynadı bunu kesin ömer oynasın diyordum![]()
Ömerin son halini görünce hiçbir yerde görmek istememEmaneti olan formayı aldı geri vermez inşallahÖmer'i ben orta sahada kullanılması taraftarıyım.Orda oynayınca gol asist katkısı alıyoz..
Taylan'dan kötü oynamaz bence.Berkan konsantrasyonlu bi şekilde oynayınca fayda sağlıyo..Ömerin son halini görünce hiçbir yerde görmek istemem
İkisi de topçu değilTaylan'dan kötü oynamaz bence.Berkan konsantrasyonlu bi şekilde oynayınca fayda sağlıyo..
Niyeyse ben Ömer'e haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim kardo.Sol bekte haklısınız ama orta sahada bi şekilde gol asist katkısı sağlayınca o kadar da kötü gözükmüyo..İkisi de topçu değil
Göt Edenholt
Stres dozu yüksek, baskının fazla olduğu maçları çok iyi oynuyor. Ayrı bir motivasyonu var bu maçlarda. Marsilya maçları en büyük örneği. Umarım sezon sonuna kadar üstüne koyarak devam eder. Ama ne olursa olsun gelecek sezon oraya genç çift yönlü bir bek almamız gerektiğini düşünüyorum.Torrent dokunuşu ve antrenman sonucudur diye umut ediyorum. Her maç bu performansının yarısını verse bize yeter.