Ulan haftalardır Ömer denilen adamı niye oynattık merak ediyorum.

Bazen öyle basit hatalar yapıyor ki olmaz bu adamdan diyosun. Bazen de yapmaması gereken şeyleri yapıyor yok artık diyosun.

Çok değişik bir adam. Buglari çok. Halen daha iyi mi kötü mü karar veremedim kendisi hakkında.

Ama Ömer denen futbol cahilini cebinden çıkarır onda kararliyim

GscimbomMobile

Bazen öyle basit hatalar yapıyor ki olmaz bu adamdan diyosun. Bazen de yapmaması gereken şeyleri yapıyor yok artık diyosun.

Çok değişik bir adam. Buglari çok. Halen daha iyi mi kötü mü karar veremedim kendisi hakkında.

Ama Ömer denen futbol cahilini cebinden çıkarır onda kararliyim

GscimbomMobile
Danyal seni solbeke koyalım Ömer'den daha iyi olursun.

dünün en güzel anı. hasret kalmışız böyle organize gole.

kötüde oynasa mevcut sezonda yararlanılması gerekiyor malum alternatifi ömer bayram

Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı fakat yine defansta gol yedirecek hataları yapmayı ihmal etmedi.

Yusuf Sarı yerine daha akıllı bir kanat olsa çok rahat bir gol bir penaltı çıkarırdı PvA üzerinden.

İlk defa hücumdaki tercihlerinin neredeyse hepsi doğruydu. Umarım artarak devam eder bu performansı.

Bu arkadaşın oyun aklını boey gibi hücümdan ziyade ,orta sahaya kayma yaparak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.
torrent çakma cancelo denemesi yapıyor galiba
bir ara orta saha da mi yapmişti :D

degisim torrentle biraz bu olay sanırım , kerem berkan pva ile hucum organizasyonu ,-2 gol üretildi-

Takım adam olsa 5 gol 10 asisti falan olmuştu şimdiye.

Bence daha onemlisi yapmasi gereken defansif katki tamam ofansta onemli ama once defansif zaafiyetini azaltmasi. Gorevi, solbek olan bir oyucu gunun sonunda, asist ve gol katkisi genel olarak bakinca ekstrasi olmasi. Son macta, kendisine sonsuz tesekkurler ki macin adami, ama gel gelelim yine defansif zaafiyetleri oldu cok bariz hatalar hemde. Birinde penalti da calinabilirdi hatta.

Macin adami. Traore’nin karsisinda ayakta kalmasa 3-5 yemistik.

Bu maçta harikulade oynadı

Bence maçın adamı Pena ile Pva'dır

Müthiş bir performans sergiledi

Ne Traore ne de Dembele'ye geçit vermedi

Geri
Üst Alt