Yaptigi kosu ile 3. golùn mimari.

Orda Yunus'a fena sövdüm, bos pozisyonda pas vermeyip gol yediriyordu neredeyse.

3. golde payı var ama o koşuyu da yapsın yav. profesyonel her bekin atacağı bir koşuydu

onun haricinde yine dağa taşa attığı toplarla can sıktı. geçen sene yerden güzel toplar çeviriyordu. bu sene ne oldu acaba

Oyunun temposuna yetişemiyor gibi geliyor, böyle devam ederse yolları ayırmak gerekebilir

Dedigim gibi defansif olarak iyi ama ofansta herife bir korku var ilk sikismada geri oynama hevesi var sunu biraksa kimsenin elestirme sansi olmaz.

Çok sevdiğim bir oyuncu ama bu sezon net formsuz..Hücumda son pasları rastgele veriyor geçen sene daha iyiydi üstelik bu yıl ceza alanına daha iyi koşular geliyor..
Velhasıl işin savunma kısmında bugün cidden iyiydi.. Maalesef alternatifi olmaması büyük dezavantaj iyi bir yerli sol bek çok işimizi görürdü..

Bugün beğendim, sonda neden gol atmaya çalıştı anlamadım sadece baya arkadaşı müsaitti.

Her maç bi önceki maçı aratıyor.Kazımcan ı 3.yerli olarak kullanacağımız zamanlar geliyor gibi.

Geri
Üst Alt