Gomis'e Ümraniye maçında verdiği al da at dercesine asist ve bu maçta Kerem'e yine aynı şekilde al da at dercesine verdiği asist, transfermarkt istatistiklerinin ne kadar tehlikeli olduğunun bir göstergesi adeta.

Gs'daki son 9 maçının keyfini çıkar.

Ulan bende adam nefret ediyorum tamamda kendi futbolcunuzu bu kadar gömmeyin. Şampiyonluk için kadrodaki her oyuncuya her katkıya ihtiyacımız var

Biraz günah keçisi oldu. 70'ye kadar savunmada bariz toplar kesti, savunmasını beğendim (70'e kadar.)

Adam şu haliyle iki asist yazdırdı kendine. :red:

Ümraniye maçı Gomis'in golü. Bugün Kerem'in 2. golünden önce pası o verdi.

Garip bir durum Boey henüz asist yapamadı o oyununa rağmen :3838:

Geçen senden beri yazıyoruz. Yok abi mental falan çok eksiği var PVA’nın. Devre arası mı olur artık yerine ikame şart ya da diğer isimler denenmeli.

bu adam 3. stoper gibi veya dönenleri toplayan 6 gibi oynuyor

elimizde bunu yapacak ikinci biri yok beklerde

belki dubois ama o da sağ bek

3. golde payı var ama o koşuyu da yapsın yav. profesyonel her bekin atacağı bir koşuydu

onun haricinde yine dağa taşa attığı toplarla can sıktı. geçen sene yerden güzel toplar çeviriyordu. bu sene ne oldu acaba
Antep macinda gomise iyi kesmisti aslinda ama bu mac acayip yere atti topu

Adam şu haliyle iki asist yazdırdı kendine. :red:

Ümraniye maçı Gomis'in golü. Bugün Kerem'in 2. golünden önce pası yine o verdi.

Garip bir durum Boey henüz asist yapamadı o oyununa rağmen :3838:

İstatistik bir şey tamam, ama maçları izleyince ikisi arasındaki katkı ve yarar/zarar durumuna bakınca Boey takımın en iyi oyuncusu şuanda.

İstatistik bir şey tamam, ama maçları izleyince ikisi arasındaki katkı ve yarar/zarar durumuna bakınca Boey takımın en iyi oyuncusu şuanda.
Bende onu diyorum işte dışardan biri baksa Boey için istatistik yok, Pva için ooo iki asisti var der ama bilmiyor ki takımın en zayıf halkası o.

Futbol garip oyun.

Bosa yabanci kontenjani harciyo. Abdulkerim, Kazimcan, kim deneniyosa denensin. Hucumda bu kadar opsiyon varken kontenjana takilmayalim.

Bende onu diyorum işte dışardan biri baksa Boey için istatistik yok, Pva için ooo iki asisti var der ama bilmiyor ki takımın en zayıf halkası o.

Futbol garip oyun.

Kaçırmış olabilirim o ironiyi pardon ;)

Aynen izlemsek istatistiklere baksak dediğin doğru olur kesinlikle. Bilakis çok yaktı bizi 5-6 maçtır aksıyor

2. veya 3. maçtan sonra merkezleştirerek oynatmamız gerektiğini söylemiştim.

top kontrolleri, pasları vs iyi, tam istediğim gibi kullanıyor hoca. en iyi bu şekil verim alabiliriz kendisinden.

Kazimcan denenmeli Türkiye kupasında deneriz orada iyi oynarsa ilk 11 yazılır.
Yusufu takıma katmak lazım.

Geri
Üst Alt