Bu kadar iyi bindirebilen oyuncunun bu kadar hatalı final yapması futbol adına üzücü. Pası doğru çıkardığında da bitiremiyoruz. Var üstümüzde bir gudubetlik.

Genel anlamda iyidi kimse bok felan atmasın. Taktı mı takıyorsunuz? Tek kızdığım şey son dakikada pas atacağına kaleye zımbalaması oldu. Defans aksiyonlarında çok başarılıydı.

Aspor'da gomuyorlar.. Abi cok sacma isler yapiyorsun yani aklim hafsalam almiyor artik. Yanlis bolge/adam tutman, cektigin komik sut.. Vermedigin paslar ya da hatali paslarin. Ne olursun toparlan artik yada yedege cekilmeli acilen.

Yeni farkettim. Yediğimiz 2. Golde kimseyi tutmadığı gibi autu tutuyor herif. Kalede dursa golü cikartir

Doğru topları atsa çok faydalı olacak. Ancak topu öyle saçma sapan yerlere çıkarıyor ki deli ediyor insanı.

Yeni farkettim. Yediğimiz 2. Golde kimseyi tutmadığı gibi autu tutuyor herif. Kalede dursa golü cikartir
İşte bu eleştiri değil, direkt kötü niyetli karalama

Arka direği tutuyor çünkü görevi o.

O hızla gelen topa da reaksiyon vermek kolay değil, o kafa sana çarpsa nevrin döner

İşte bu eleştiri değil, direkt kötü niyetli karalama

Arka direği tutuyor çünkü görevi o.

O hızla gelen topa da reaksiyon vermek kolay değil, o kafa sana çarpsa nevrin döner

Hayir onu demek istemedi bence.

Ne direk dibinde pozisyon almis ne de rakibini tutuyor. Pozisyonu tekrar izlersen Keramettin goreceksin. Arafta takilmis. Hal boyle olunca gole de engel olamiyor zaten rakibe gelse yine engel olamazdi cunku bos birakmis. Pozisyon hatasi var orada, cok net.

Hayir onu demek istemedi bence.

Ne direk dibinde pozisyon almis ne de rakibini tutuyor. Pozisyonu tekrar izlersen Keramettin goreceksin. Arafta takilmis. Hal boyle olunca gole de engel olamiyor zaten rakibe gelse yine engel olamazdi cunku bos birakmis. Pozisyon hatasi var orada, cok net.
Pozisyon hatasını yapanlar vurduranlar. Toptan dolayı herkes öne kayıyor, anlık bakarak değerlendirilebilecek bir pozisyon değil bu. Top arka direğe gelse belki topu uzaklaştıracak o zaman da kimse övmeyecekti.

Arka direkte başka adam olsa bu eleştirileri almazdı sırf PvA diye alıyor bu da işin ayrı boyutu.

O hızda gelen bir topa kafa vuramadı diye eleştirlecekse de başkasını koyalım.

Kalenin ic tarafında olsa dediğin doğru olur. Adamın durduğu yer yanlis
Kim iç tarafta duruyor ya arka direk savunmasında; topun geldiği yöne kaysa zaten her türlü gol olacak o zaman da niye direği savunmadın diyeceksin.

Kerem'in golüne bile çamur atma derdindesin neyse kime laf anlatıyorsam.

Direği tutmuyor çünkü Muslera istemiyor benim bildiğim.

Okan Buruk da alan tutma görevi veriyor diyorlar televizyondaki yorumcular.. boyle yorumlarsak bir hata gözükmemektedir.

evet muslera ıstemıyor dıye böyle goller yedıgımızı hatırlıyom daha öncede tartışmıştık bızım takımda tutulmuyor vs die

Pozisyon hatasını yapanlar vurduranlar. Toptan dolayı herkes öne kayıyor, anlık bakarak değerlendirilebilecek bir pozisyon değil bu. Top arka direğe gelse belki topu uzaklaştıracak o zaman da kimse övmeyecekti.

Arka direkte başka adam olsa bu eleştirileri almazdı sırf PvA diye alıyor bu da işin ayrı boyutu.

O hızda gelen bir topa kafa vuramadı diye eleştirlecekse de başkasını koyalım.

Orais oyle zaten ondekilerinde sorunu var anca pva tecrubesinde oyuncunun daha dikkatli olmasi beklerim ben. Benim adima net bir hatasi var, gol onun yuzunden demiyorum, hatali isler yaptigini vurgulamak burada gereken elestiri. Bir baska pozisyonda, farkli bir senaryo olusabilir.

Kim iç tarafta duruyor ya arka direk savunmasında; topun geldiği yöne kaysa zaten her türlü gol olacak o zaman da niye direği savunmadın diyeceksin.

Kerem'in golüne bile çamur atma derdindesin neyse kime laf anlatıyorsam.
Kalenin ic tarafında dursa gol olmayacaktı o net. 1 tek o hatalı değil zaten dobouis ve berkarda yanlış yerde duruyor. Emini beğenmeme rağmen oda ilk golde hata yaptı.

Keremle gelirsek ilk yarı b.k gibi oynadı.

3. Gol çok klas goldü dedim. Özgüveni yeri gelince daha güvenli paslar attı.

Sadece 2. Golde çok iyi vuruş değil kalecinin bacaklarının arasından geçti dedim

boş yapmağa doymuyorsunuz gibi gözüküyor korner atılırken herif direği tutmuyo bile öne doğru kesildiğini görünce direğe yelteniyor çıkarırım diye ama sert geldiğinden ıskalıyor beinsports.com -> goller -> sadık 10 snlik iş. o kdr rahat kafa vurduran kim diye merak ederseniz daha faydalı bi iş yaparsınız. neyse asistholtu bu vesileyle slmlar konya maçında başarılarının devamını dilerim.

Bos mos yapildigi yok. Kotu oynuyor, tercihleri hatali. Israrla savunmaninda anlami yok. O pozisyonda da yerlesimde diger birkac oyuncumuz o da hata yapmis durumda bunu soylemekte yanlis degil. Vasat topcu. Umarim yedek baslar artik. Konya macinda da Kazimcan ya da Dubois goruruz umarim.

Geri
Üst Alt