PVA’nın 180 maçtır yapamadığını Dubois on dakikada yaptı.

Alıntı.

Katilmiyorum usta. Sol kanadimiz hem bek hem acik pozisyonunda rezalet sezon basindan beri. Boey'nin insan ustu performansi olmasa suan Okan hoca ne zaman kovulur onu konusuyor olurduk.
Haftaya oynamaz muhtemelen, görücez işte ne dedimki?

Tüm geçişlerde bu adam var bariz. Boey önde oynuyor genelde.

savunmada iyidi bugün ama ilerde bu kadar verimsiz oynaması zorluyor baya bizi

Senden nefret ediyorum. Bunu savunan futbol ulemaları vardı bir de burada :D Akıl tutulması. Başka bir şey değil.

Haftaya oynamaz muhtemelen, görücez işte ne dedimki?

Tüm geçişlerde bu adam var bariz. Boey önde oynuyor genelde.

Yok Keramettin, bence takimda aksiyan bolgemizin bas kahramanlarindan. Ofansta yetersiz zaten cok az bindirme yapiyor, topla bulustugunda da 5 deneme yapiyorsa hepi topu 4'u rakibe biri de hatali yere.. Geri donusleri gec yapiyor ustune de. Dubois ya da Kazimcan ile deneme yapmak zorundayiz.

Yok Keramettin, bence takimda aksiyan bolgemizin bas kahramanlarindan. Ofansta yetersiz zaten cok az bindirme yapiyor, topla bulustugunda da 5 deneme yapiyorsa hepi topu 4'u rakibe biri de hatali yere.. Geri donusleri gec yapiyor ustune de. Dubois ya da Kazimcan ile deneme yapmak zorundayiz.
Katılmıyorum defans kısmına. Ofansa ise bence bilerek çıkartılmıyor.

Keremle oynamanın da çok zor olduğunu düşünüyorum.

Zaten ben de oynamasn görelim diyorum btw.

Konuşulduğu kadar kötü oynamıyor. Defansif olarak gayet yeterli geliyor bana. Hücum etmesi için kanat oyuncusunun da önemli rolü var. Kerem varken çıkmak riskli. Çünkü top kaybı olduğunda dönemiyorlar.

Katılmıyorum defans kısmına. Ofansa ise bence bilerek çıkartılmıyor.

Keremle oynamanın da çok zor olduğunu düşünüyorum.

Zaten ben de oynamasn görelim diyorum btw.

Defansta bir ara kolaj yapacagim sana bu durumda. Gozden kaciyor sanirim gecen mac tempolu kosu atti rakibi yanindan geldi gecti ustelik kendisi kaptirdi topu. Bunu her mac 2-3 kez net yapiyor. Kerem ile oynama kisminda hemfikirim ancak benim referans verdigim kisim kendi olusturdugu kontralar. Son cumlen, gorelim kismi bana farkli sekilde geliyor sanirim. Yani, onsuz da gorelimse tamam ancak en kucuk hatada bir cevap hakki dogacaksa, PvA icin baya baya uzun kolaj yapilir. Torreira ile yaptigi ikili paslarda bile zamanlama ve pas siddetinde sorun yasiyor. Bugun, mac icinde de yazdim, oncekilere gore daha iyiydi ancak yine de yetersiz.

Defansta bir ara kolaj yapacagim sana bu durumda. Gozden kaciyor sanirim gecen mac tempolu kosu atti rakibi yanindan geldi gecti ustelik kendisi kaptirdi topu. Bunu her mac 2-3 kez net yapiyor. Kerem ile oynama kisminda hemfikirim ancak benim referans verdigim kisim kendi olusturdugu kontralar. Son cumlen, gorelim kismi bana farkli sekilde geliyor sanirim. Yani, onsuz da gorelimse tamam ancak en kucuk hatada bir cevap hakki dogacaksa, PvA icin baya baya uzun kolaj yapilir. Torreira ile yaptigi ikili paslarda bile zamanlama ve pas siddetinde sorun yasiyor. Bugun, mac icinde de yazdim, oncekilere gore daha iyiydi ancak yine de yetersiz.
Hayır yahu Dubois asist yaptı diye o oynar herhalde diyorum sonraki maçta, ilk mesajdaki kastım da oydu. O zaman Dubois üzerinden eksiler artılar daha iyi görülür.

Ulan senin neyine la hızlı oynamak yavaş oyunda bile adama pas atmayi beceremiyorsun hızlı atağa kalkacak.
Mal gibi kaptırıp kontra yedik
:asd:

defansta iyi işler yapıyor bu sezon ama hücumda çok çok kötü.

Defansif olarak kotu degil ama ofansif olarak berbat. Guzel orta yapmasını beklemiyorum zaten ama en azından basit pasları yapabilmeli. 6 7 senelik Premier Lig tecrübesi var ama tecrübesiz bir oyuncu gibi oynuyor.

Boey hep ilerde olduğuna göre bunu nasıl sağlıyoruz çift defans ile mi rakibi karşılıyoruz ?
Datttt
Pva ile defansı 3 lüyoruz ve geri de eksik kalmıyoruz. Ama hücum yönü maalesef çok zayıff

Konuşulduğu kadar kötü oynamıyor. Defansif olarak gayet yeterli geliyor bana. Hücum etmesi için kanat oyuncusunun da önemli rolü var. Kerem varken çıkmak riskli. Çünkü top kaybı olduğunda dönemiyorlar.

Asıl sorun çıktığında yaptıkları. En az 2 tane net pozisyonu harcadı sacma sapan yere attıkları toplarla. Dubois'in yerinde kendisi olsa 50 pozisyonda bir tehlikeli atak çıkaramazdı. Ek olarak pozisyonun birinde kendisi geri dönemedi Kerem yaklasık 30 saniye bekledi dönmesini geride

Ofansta bi halta yaramadı pek ama savunmada önemliydi aslında. Eminin sıçışlarini güzelce temizledi.

adam yanında abdül/emin ve hatta marcao, önünde kerem'le oynuyo 1.5 senedir.

bi süre oynamamayı zannımca kendisi de tercih edecektir.

Geri
Üst Alt