Gecen sene kiralik yolladiklarimizi saymazsak takimda kalanlar:

Muslera - banko
Boey - banko
Nelsson - banko
Aanholt - kadroda kontenjandan dolayi yeri yok
Berkan - Yokluktan yedek
Barış - Dönüsümlü
Kerem - Dönüsümlü
Gomis - 1.yedek

Sürekli öven biri vardı, İsteyen 24 saat övsün, söyledim yine söylüyorum bu herif kötü bir futbolcumsu.

Sanki atamayalım diye yerden sert kesti gibi bu kadar kazma olamaz

Midtsjö'ye öyle 2 pas attı ki atığı yerde kadraja girmeyen bir oyuncu olduğunu düşündürttü :)

Yerine altaydan gelen 19 yaşındaki Kazımcan oynadı sırıtmadı. Giresunda geçen sezonu yedek geçiren Emre oynadı sırıtmadı. Geçtiğimiz aylarda kendisi için " yerine X oynasa sırıtmaz" şeklindeki ifadeleri abartı/haksız bulmuştum ama yanılttı bu konuda. Şuana kadar hiçbir şekilde hissetmedik eksikliğini

Geçen senede kötüydü. Takım baya leş olduğundan gücüyle az çok öne çıkmıştı. Geçen sezon yazdım buraya o kadar Sami. Gıralholt yazıp savunuldu. Yetersiz bir oyuncu. Pasaportuna ve altyapısına şükretsin. Ancak fiziği hep iyi. İyi sporcu bunlara laf yok.

Hollandadan nadiren adam çıkar. Bu onlardan biri degil.

EPL etiketine pek itibar etmem; orası değişik bir ortam, en kaliteli lig olmasına rağmen, bundan daha kazma ne oyuncular el üstünde tutulabiliyor zaman zaman...Ancak en önemli turnuvada Hollanda MT as futbolcusu olmasına anlam vermekte zorlanıyorum ki o turnuvada da hiç beğenmediğimi belirtmiştim. Koskoca Hollanda nasıl bir yokluk yaşamış yahu?!..

Geri
Üst Alt