- 3 Temmuz 2012
- 133.931
- 80.770
- 5.198
bu adam nıe oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum adam taclari bile rakibe atiyor lan her yeri yamuk bunun%100 futbol gurusu dedem
SaBri bunun yan8nda lahm gibi renkdas. Bunu omer bayramla kiyaslarim benBu da sabri gibi ne yapıp edip forma şansını buluyor. Bunu göndermeden sakat solbekler iyileşmez gibi, herif büyü yapmış sanki. Her maç rezalet oynamasına rağmen mecburen oynatıyoruz
Bu adam orta sahaya gidiyor lan farkediyon mu. Otaraf hep bosYaw öyle bir adam ki sanki sahada 10kisi oynuyoruz sol bek kırmızı yemiş gibi hissediyorum
Sürekli sağbek almamıza rağmen sabrinin bi şekilde ilk 11 i kapması açısından benzettimSaBri bunun yan8nda lahm gibi renkdas. Bunu omer bayramla kiyaslarim ben
Taylanın elle aldığı pozisyonda da ofsaytı bozdu kamil herifUlan bu kaçıncı ofsaytı bozdugun maç her maç küfür etmekten bıktım sana sinir krizi gecirecegim artık.
Hayir dobouisfener maçında bu mu oynayacak ?
inşHayir dobouis
2. Yarida siviyordu yedirecekti bizepv adevre arası uyarıyı almış ileri çıkmadan garanti oyna demiş 2. yarı çok faydalı oldu