Berbat bir herif. Adamlar bunun kanadını maden gibi işledi, sağ bekleri o kadar etkiliydi ki, sakatlanıp çıkmasına rağmen giren sağ bek de en az onun kadar etkili oldu. Ki Barış epey adam kovalayıp savunmaya yardım etmesine rağmen o kanadı kapatamadık, sebebi de büyük ölçüde bu herifin savruk ve pozisyon almayı bilmeyen oyun anlayışından kaynaklandı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamda hız var,teknik var,fizik var ama beyin yok beyin olmayınca işte böyle saçma sapan bi görüntü çıkıyo sahada.Her pozisyonda kötü karar vermeyi nasıl başarıyo acaba gerçekten merak ediyorum.

10 kişi oynuyoruz bu arkadaş ile derbide Kerem anholt oynarsa kazanma şansımız kalmaz .

Allah'ını seven dünkü maçın Aanholt performans videosunu paylaşsın da gözlerimiz futbolcu görsün.

tamamen fizik gücüyle 3-5-2'nin sol kanadını kullanan oyuncuydu. Yaşlanınca bu fiziği bitti haliyle

üstüne 4'lü oynuyoruz tamamen her defosu ortaya çıkıyor

defansı ztn kötüydü, bi de ileri de fırlamıyor eskisi gibi zira ağırlaşmış bi de maç eksiği var. hal böyle olunca oynatmağa gerek yok sırf defans yapsın diye çünkü o konuda kötü.

Transfer sezonunda zaten favorim olan üçlü defansa göre planlama yapılmasını savunurken bu argümanı da kullanmıştım. Bir tarafta PVA vardı; Boey' in gitti-gidecek olduğu, boş gibi bir şey olan sağ tarafa da ona göre biri alınırdı, alternatif olarak mesela Barış Alper' in oraya evrilebileceğini bile söylemiştim...3-5-2 formatında oynasak, bu fizik durumunda bile daha az sırıtırdı Patrick...

Bu arada üçlü defans işinden uzunca bir süreliğine vazgeçtim. Yönetici-teknik ekip-futbolcu kadrosu ile istikrarlı kulüpler için ideal sistem olduğunda halen de ısrarlıyım. Ancak bizim ligdeki kulüpler gibi, günübirlik yaşayan, yetkiyi alan kişilerin istese bile öyle davranmak zorunda bırakıldığı kulüplerde üçlü sistemin sürdürülebilirlik ihtimali düşüktür...

Dubois oynamalı solda. Pva'nın eli ayağı titriyor bizim ceza sahasına yakın top aldığında, bitik durumda.

Dün bir ara çok iyi paslastik Allah'ım brezilya mi dedim. Top pvaya geldi rakibe verdi her zamanki gibi

Oynarsa Rasit mutlaka solda oynamali. Dun solda tum mac oynamasa da kritik ataklar kesti.

Dün bir ara çok iyi paslastik Allah'ım brezilya mi dedim. Top pvaya geldi rakibe verdi her zamanki gibi
Pas oyununu bozmasını geçtim adam en temel defans aksiyonunu yapamıyor.

Abicim defansdaki diğer 3 adamla aynı çizgide olman lazım bu kadar basit...

Ulan bu en temel aksiyon, yani 2 haftadır bunu 1 metre ile bozmak ciddi gayret ister.

Mesela Nelsson defansif olarak rakibi karşılarken aldığı pozisyon tarzından dolayı hafif olarak ofsaytları bozup gol yerdirdiği oluyor.

Fakat PvA'nın durumu böyle değil tamamen mallıktan sahada olmamaktan, konsantrasyon eksikliğinden dolayı ofsaytı bozuyor.

Anlamlandıramıyorum. İnşallah devre arası Hollanda'dan falan teklif gelir.

Bu oynamasın ama dün dubois da defansif olarak felaketti bence. Ankaragücü sol kenarı her aldığında geçti bunu

Geri
Üst Alt