3 maca ilk 11 baslamis ama hepsinde oyundan alinmis.

sevilla deplasmanina ilk 11'de baslayacak

bu herif 4 sene palace'da nasıl oynadı anlat da dinleyelim reis yav @Hayri Cund

Çok abartıyorsunuz şu orta seviye İngiliz takımlarını.
Bence de öyle...Avrupa Şampiyonasında Hollanda MT ilk 11 oyuncusu olması daha hayret verici ki orada da ne oynadığını, ne yapmaya çalıştığını anlayamamıştım; bizdeki oyunundan pek bir farkı yoktu...

orda oynıyamıyan sörloth burda 40 gol attı
adamı pert olduktan sonra alırsan takımla ilgili bir çıkarıma yol açacak bir sebep olmaz ortada
Bu örnek Palace'ı büyük kulüp yapmıyor bence. Atalanta seviyesinde bile görmüyorum kendilerini.

Ek olarak Palace özelinden ziyade genel olarak baş altı takımların gelirlerinden dolayı her konuda overrated bir bakış açısı var dünyada.

Bu örnek Palace'ı büyük kulüp yapmıyor. Atalanta seviyesinde bile görmüyorum kendilerini.

palıs küçük bir klüp zaten de pva bu sene cortladı diye genelleme yapmak doğru diğil. belki atalanta daha iyi takım ama palıs ayarı takımlar da pek çok genç ve yetenekli herifi kapabilecek tıynette

palıs küçük bir klüp zaten de pva bu sene cortladı diye genelleme yapmak doğru diğil. belki atalanta daha iyi takım ama palıs ayarı takımlar da pek çok genç ve yetenekli herifi kapabilecek tıynette
Mesajı genişlettim. Asıl eleştirdiğim bakış açısını ekledim.

Geri
Üst Alt