#3 Uğur Uçar

Cevap: # 3 Uğur Uçar

sabriden formayı al! lütfeeen! lütfeeen! lütfeeen! sabri'yi izledikçe sen mi sakatlandın,ben mi sakatlandım karıştı valla! öyle canım acıyor artık!

Arkadaş şu Uğur'u oyuna girişini gösteren bi video maç özeti falan yok mu yaa?

adamımsın uğur...bu sene senin senen olacak!

uğur sadece 1 sezon uzak kaldı takımdan gördük eksiklikleri şahsen ben sabriyi hiç beğenmiorum orta açamıyor şut 15 te 1 i kaleyi tutuyor ama uğur öylemi geçen seneki şampiyonluğun mimarlarından biri her golde kesin parmagı var bence arda 1. kaptan ugur ise 2. kaptan yapılmalı

rıjkard futboldan anlıyorsa ki bunu tartışmaya gerek yok sabriyi oynatmaz uğur varken..

inş tekrar sakatlanmaz bu sezon

Aslan parçası dönüyor,onu bu akşam sahada görmek çok sevindirci oldu.

uzun süre sonra onu sahada görmek (sivas maçını saymıyorum) gerçekten güzeldi. tabii ki sakatlığın etkisini üzerinden tam olarak atamamış bunu beklemek hayal olurdu zaten ama yine de bu haliyle bile sabri'yi aratmadı diyebiliriz. :)

Kücük Kaptan, özlemisim bunu sahalarda görmeyi...

Sağ kanat

Uğur

Keita

şeklinde olucak.E süperde olucak.:D

Dün oynamış, çok sevindim bea, işte yeni transfer

Gerçek Uğur olursa Fenerin Gökhanı mı bizim Uğurumuz mu herkes görecek.Benim oyum Uğurdan yana.

rıjkard futboldan anlıyorsa ki bunu tartışmaya gerek yok sabriyi oynatmaz uğur varken..

inş tekrar sakatlanmaz bu sezon

Böyle bir yorum yapmamak lazım bence. Oynatırsa Sabriyi anlamıyormu olacak futboldan? Uğur kadar bir sağ bek olamaz ama Sabri oynayacağımız hücum futbolunda çok etkili olabilir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt